FORD BRONCO se intoarce! Noul model a fost surprins complet necamuflat

FORD BRONCO se intoarce! Noul model a fost surprins complet necamuflat
  • Noul Bronco a fost surprins complet necamuflat
  • Ford pregateste inclusiv o versiune Sport
  • Aceasta a fost la randul ei fotografiata
Distribuie pe Facebook

Mai multe imagini neoficiale ale noului Ford Bronco au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti, off-roader-ul companiei de peste Ocean fiind surprins complet necamuflat. Iar vestile bune nu se opresc aici, de un "tratament" similar avand parte inclusiv versiunea Sport.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul Ford Bronco a fost surprins de curand complet necamuflat, punand astfel capat tuturor speculatiilor legate de aspectul sau exterior. In cazul in care fotografiile respective se dovedesc autentice si nu reprezinta niciun fel de "realizare" digitala, mult anticipatul off-roader al companiei de peste Ocean va iesi in evidenta printr-un design patratos, puternic contrastat de blocurile optice rotunde de la nivelul partii frontale.

Vorbim despre o formula similara celei adoptate de conceptul cu acelasi nume, dezvelit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International organizat la New York acum mai bine de un deceniu si jumatate, in primavara anului 2004. Concept ce gazduia in compartimentul motor un diesel de doi litri.

Ford Bronco si Bronco Sport

Ford Bronco si Bronco Sport

In ceea ce priveste propulsia modelului de serie, ei bine... ultimele zvonuri vorbesc despre un benzinar cu sase cilindri in V, de 2.7 litri si 325 sau 335 de cai putere, in functie de sursa. Totodata, noul Ford Bronco ar mai putea fi disponibil la vanzare si alaturi de o unitate I4 de 2.3 litri din aceeasi familie de motorizari EcoBoost, pe care mult anticipatul off-roader al companiei de peste Ocean s-o ofere alaturi de 280 CP, asemeni generatiei cu numarul patru a hot-hatch-ului Focus ST.

Va exista si o versiunea Sport, dupa cum precizam inclusiv anterior, surprinsa la randul ei fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie. Aparent, masina in cauza va fi construita pe platforma actualului Escape, iar sub capota isi vor face veacul motoare turbo pe benzina, atat cu trei, cat si cu patru cilindri in linie.

Ford Bronco si Bronco Sport

Ford Bronco si Bronco Sport

Ford Bronco si Bronco Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Bronco si Bronco Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2020