Ford Focus ST 2011 se arata la Paris

Ford Focus ST 2011 se arata la Paris
Mai nene, dar tare mai e Salonul Auto de la Paris! Toate masinile se lanseaza acolo, toate prelatele se ridica de pe concepte mult asteptate si majoritatea generatiilor noi isi arata culoarea acolo. Asa se va intampla si cu viitorul Focus ST, care va fi dezvaluit in premiera in cadrul acestei expozitii auto.
Distribuie pe Facebook

Se pare ca Ford a publicat primele fotografii cu Focus ST saptamana aceasta. Surse oficiale spun ca modelul se va lansa in cadru oficial la Paris, pe 30 septembrie. Modelul ST are la baza un Focus in 5 usi, modelul in 3 usi nefiind inca dezvaluit.

Viitorul ST va avea un motor Ford de 2 litri turbo EcoBoost, care este si pe modelul S-MAX si Galaxy MPV. Acesta va avea in jur de 250 de cp, ceva mai mult decat modelul precedent care scotea 225 cp dintr-un motor de 2.5 litri. Evident, motorul viitor va respecta normele Euro 5.

Focus ST 2011 va veni cu o suspensie mai buna, directie si frane imbunatatite, niste jante mai mari si un bodykit unic.

Daca acum la Paris va fi prezentat modelul, se pare ca Focus ST va intra in productie abia la finele anului 2011. Nu se stie daca modelul acesta puternic va fi disponibil si pentru piata americana.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2010