Ford Fusion primeste un V6 twin-turbo de 325 CP. Urmeaza Mondeo?

Ford Fusion primeste un V6 twin-turbo de 325 CP. Urmeaza Mondeo?
  • Ford prezinta la Detroit versiunea imbunatatita a modelului Fusion
  • Automobilul american anunta un V6 twin-turbo de 2.7 litri si 325 CP
  • Clientii vor putea opta inclusiv pentru o noua versiune de top, pe nume Platinum
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto de la Detroit marcheaza debutul unui V6 twin-turbo in gama Ford Fusion. Urmeaza Mondeo?

Ford ingroasa lista companiilor prezente in cadrul NAIAS si expune in cadrul Salonului Auto de la Detroit versiunea imbunatatita a modelului Fusion.

Disponibila la vanzare din vara acestui an, masina americana dispune acum inclusiv de o varianta Sport, echipata cu un propulsor V6 EcoBoost de 2.7 litri.

Unitatea cu pricina dezvolta undeva in jurul a 325 de cai putere si lucreaza alaturi de un sistem de tractiune integrala pentru un maximum de performanta.

Informatiile referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime lipsesc cu desavarsire pentru moment.

Ford Fusion V6 SportFord Fusion V6 Sport

Stim, in schimb, ca noul Ford Fusion Sport se remarca printr-un design unic, caracterizat atat de spoilere fata / spate agresiv stilizate, cat si de jante supradimensionate.

Eleronul destinat portbagajului si sistemul de evacuare cvadruplu completeaza meniul exterior, pe cand interiorul dispune de volan in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Versiunea Sport nu este insa singura noutate pe care o aduce versiunea imbunatatita a modelului Fusion. Aceeasi masina americana anunta si alte surprize.

Altfel spus, Ford a operat numeroase modificari si la nivelul variantelor prietenoase cu mediul Fusion Hybrid si Fusion Energi, cele doua modele promitand acum un plus de eficienta.

Ford Fusion V6 SportFord Fusion V6 Sport

O alta premiera consta in aparitia unui nivel de echipare Platinum, ce propune o vopsea exterioara unica, jante polisate pe 19 inch, dar si interior din piele fina sau tractiune integrala.

Lista cu bunatati ce insoteste noul Ford Fusion se incheie in cele din urma cu sistemul de infotainment SYNC 3, ce se anunta mai performant ca oricand.

Ramane insa urmatoarea intrebare: cate dintre toate aceste imbunatatiri vor ajunge si pe actualul Mondeo, asteptat sa fie lansat in compania unui facelift chiar in cursul anului viitor?

Ford Fusion V6 SportFord Fusion V6 Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford Fusion V6 Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2016