Ford incepe dezvoltarea viitorului Focus ST

Ford incepe dezvoltarea viitorului Focus ST
Din America si pana in Germania, oamenii au raportat aparitia misterioasa a nu mai putin de 60 de automobile neidentificate. Strazile lumii au fost invadate de masini ce poarta un invelis necunoscut omenirii si tot mai multe voci sustin ca am fi fost invadati de o civilizatie extraterestra si ale lor masinarii de cucerit planeta. Cu toate acestea, nu exista motive de ingrijorare. Lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi...
Distribuie pe Facebook

Considerata a fi una dintre cele mai asteptate aparitii pe piata hot hatch-urilor, viitoarea generatie a impresionantului Focus ST a fost surprinsa in teste chiar de fotografii spion angajati de... cei de la Ford. De fapt, constructorul american a demarat procesul de dezvoltare al viitorului sau hot hatch, veste insotita de doua-trei imagini ce ne prezinta unul dintre cele 60 de prototipuri testate de-a lungul intregii planete, de pe autostrazile Californiei si pana pe circuitul de la Nurburgring.

Ford incepe dezvoltarea viitorului Focus ST

Viitorul Ford Focus ST se anunta a fi un debut incendiar in special pentru piata americana, care nu a mai primit un Focus capabil sa livreze performante impresionante inca din anul 2004, atunci cand isi facea aparitia modelul SVT - un model vandut in Europa sub numele de Focus ST170. Desigur, nici macar piata din Europa nu se anunta mai putin interesata de noua generatie a atragatorului hot hatch, ce urmeaza a renunta la propulsorul turbo de 2.5 litri in favoarea unui mai-economic 2.0 Ecoboost, ce va dezvolta insa nu mai putin de 250 cai putere - cu 25 CP mai mult comparativ cu generatia actuala.

Ford incepe dezvoltarea viitorului Focus ST

In ceea ce priveste aspectul estetic, conceptul prezentat toamna trecuta in cadrul Salonului Auto de la Paris pare un exemplar numai bun de admirat pentru cei care asteapta cu nerabdare noul Ford Focus ST.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2011