Ford prezinta noul Explorer 2011

Ford prezinta noul Explorer 2011
Dupa ce compania Ford ne-a bombardat cu imagini virtuale sau spion, astazi au reusit sa prezinte oficial modelul 2011 de Explorer. Un SUV futurist ce promite sa inceapa o revolutie ecologica si confortabila in lumea masinilor de teren.
Distribuie pe Facebook

In cadrul unui eveniment de anvergura, FoMoCo (Ford Motor Company) a anuntat oficial lansarea lui Explorer pentru 2011. Cel mai celebru SUV al companiei aduce un design complet nou, foarte dinamic si foarte tineresc, dar cu multe forme si unghiuri noi. Daca nu ar avea sigla americana, nici nu ai zice ca este o masina facuta de niste fani ai sportului cu bata si mingea...

Ford prezinta noul Explorer 2011

Viitorul Explorer va avea un motor V6 de 3,5 litri ce dezvolta 290 de cp, motor capabil sa vina cu o economie de peste 10% in carburant, fata de modelul 2010. In plus, Ford propune si un motor de 2 litri supraalimentat, de 237 cp, numit EcoBoost. Se pare ca si viitorul Explorer este fabricat tot in spiritul ecologiei si a protejarii mediului inconjurator.

Ford prezinta noul Explorer 2011

Despre transmisii stim doar ca vor fi disponibile si automate, dar si manuale, ambele in 6 trepte. Iar despre dotari, Explorer vine cu noutati multe, in functie de varianta de mechipare, de la baza, XLT si Limited. Ford Explorer va incepe sa fie fabricat in Statele Unite, la fabrica din Chicago, si va fi vandut la un pret de aproximativ $30.000.

Ford prezinta noul Explorer 2011

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford prezinta noul Explorer 2011
mai multe