Ford si-a ascultat fanii. Focus RS primeste diferential LSD si alte cateva noutati

Ford si-a ascultat fanii. Focus RS primeste diferential LSD si alte cateva noutati
  • Ford Focus RS a primit o noua editie limitata
  • Printre noutati se numara si un diferential LSD
  • Vor fi construite doar 1.500 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a anuntat ca hot-hatch-ul Focus RS va primi o noua editie limitata. Aceasta va fi replicata in doar 1.500 de exemplare, care vor sosi in showroom-uri incepand din toamna.

Actuala generatie Ford Focus RS se afla pe piata de ceva vreme, iar acum inginerii americani lucreaza deja la noua generatie pe care intentioneaza sa o prezinte oficial anul viitor. Pana la aparitia celorlalti rivali mai noi din segment, hot-hatch-ul americanilor era considerat de modelul de batut, insa ca orice alta masina, avea si cateva parti mai putin bune.

Ford Focus RS Limited Edition

Acestea au fost aduse in discutie de nenumarate ori de fanii si mai ales de clientii brand-ului din Detroit, iar acum rugile lor au fost ascultate. Dupa ce au analizat parerile acestora, au citit mii de comentarii de pe diferite site-uri si au studiat mai multe modalitati, oficialii Ford au ajuns la concluzia ca Focus-ul RS merita o editie limitata, care sa le cuprinda pe toate.

Ford Focus RS Limited Edition

In primul rand, modelul americanilor a primit o noua culoare exterioara Race Red, pe langa cea obisnuita Nitrous Blue, mai multe elemente de caroserie finisate in negru, dar si o seama de echipamente, oferite acum numai prin intermediul pachetului optional RS2. Amintim aici scaunele Recaro si volanul incalzit, oglinzi la fel, incalzite, navigatie cu functie vocala, jante de 19 inch si mai multe accente de fibra de carbon regasite la interior.

Puterea propulsorului EcoBoost ramane tot 350 de cai putere, insa aceasta va fi transmisa puntii fata prin intermediul unui diferential cu alunecare limitata Quaife, pentru o manevrabilitate mai buna si un comportament mult mai agresiv.

Ford Focus RS Limited Edition

Daca te pregateai sa pui deoparte bani pentru aceasta editie limitata ar trebui sa citesti intai randurile urmatoare, fiindca s-ar putea sa fii putin dezamagit. Asa cum spuneam, Ford va construi doar 1.500 de exemplare, dintre care 1.000 disponibile pentru piata din Statele Unite si 500 pentru clientii din Canada. Primele unitati vor ajunge in showroom-uri incepand din aceasta toamna.

Distribuie pe Facebook
mai multe