Ford-ul Kuga devine ceva mai sportiv cu ajutorul pachetului estetic ST-Line

Ford-ul Kuga devine ceva mai sportiv cu ajutorul pachetului estetic ST-Line
  • Ford-ul Kuga a primit pachetul estetic ST-Line
  • Exteriorul este definit de o grila agresiva, de jante negre si de mai multe elemente vopsite in culoarea caroseriei
  • Ford-ul Kuga ST-Line va putea fi comandat in Europa incepand cu toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Familia ST este mai bogata cu un membru. Dupa Ford-ul Fiesta, Focus si Mondeo, a venit randul SUV-ului compact Kuga sa primeasca putina atentie.

Exact ca si celelalte modele care au primit tratamentul ST-Line al celor de la Ford, Kuga si-a insusit si el un exterior ceva mai agresiv si un comportament putin mai sportiv.

Pentru a-i sublinia aceste caracteristici cat mai bine, inginerii i-au montat o grila vopsita in nuanta Ebony Black, pragurile au fost vopsite in culoarea caroseriei, la fel ca si manerele usilor sau spoiler-ul spate.

Ford Kuga ST-Line

Exteriorul sportiv al Ford-ului Kuga este completat de geamuri privacy, faruri si stopuri fumurii si un set de jante negre pe 18 sau 19 inci.

Interiorul isi primeste pasagerii cu scaune sport imbracate partial in piele definite de cusaturile contrastante intalnite si la nivelul schimbatorului de viteze, iar volanul si consola centrala au fost finisate in nuanta Deep Space.

Ford Kuga ST-Line

Comportamentul sportiv este sustinut in primul rand de bucsile suspensiei care sunt acum mai rigide, de amortizoarele care au fost ajustate pentru a oferi un echilibru intre performanta si confort si nu in ultimul rand de volanul care a fost calibrat in asa fel incat sa-i ofere soferului un feedback cat mai placut.

In ceea ce priveste propulsoarele, clientii Ford-ului Kuga ST-Line vor avea de unde sa aleaga. Gama de motorizari include agregatul diesel de 1.5 litri TDCi si 118 cai putere, motorizarea de 2.0 litri TDCi capabila de 148 de cai putere disponibila atat impreuna cu tractiunea fata cat si cu cea integrala, iar varful de gama al motorizarilor diesel este reprezentat de acelasi motor de 2.0 litri dar care dezvolta 179 de cai putere, disponibil doar cu tractiune integrala.

Ford Kuga ST-Line

Pentru cei care prefera propulsoarele pe benzina, Ford propune motorul de 1.5 litri EcoBoost disponibil atat in configuratia de 118 cai putere, dar si in variantele mai puternice, de 148 respectiv 179 de cai putere, ultima dintre acestea fiind disponibila doar impreuna cu o tractiune integrala.

"Modelele Ford ST-Line sunt concepute pentru a oferi o experienta distractiva in spatele volanului, si ne-am asigurat ca primul SUV orientat spre performanta din Europa va oferi aceleasi caracteristici ca Fiesta ST-Line, Focus ST-Line sau Mondeo ST-Line," a declarat Frederick Vrancken, inginerul responsabil de dinamica noului Ford Kuga ST-Line.

Sportivul SUV compact va putea fi achizitionat pe Batranul Continent incepand cu toamna acestui an, alaturi de versiunea noau si ceva mai luxoasa Vignale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 August 2016