Fortareata pe roti. Limuzina in care vrei sa fii in cazul unui atac armat

Fortareata pe roti. Limuzina in care vrei sa fii in cazul unui atac armat
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii ale noului Maybach S600 Guard
  • Limuzina germana promite o motorizare V12 bi-turbo si un grad de protectie VR10
  • Pretul unui singur exemplar porneste de la fabuloasa suma de 470.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Intr-o lume in care pericolul pandeste la totul pasul, noul Mercedes-Maybach S600 Guard se anunta o binevenita gura de aer pentru miliardarii planetei.

Actor bine platit, cantaret celebru, dictator in devenire sau posesor de puturi petroliere? Exista o mare posibilitate ca noul Mercedes-Maybach S600 Guard sa fi fost dezvoltat cu gandul la tine.

Nu de alta, dar dupa cum precizam si anterior, limuzina germana ofera un grad de protectie VR10, ceea ce inseamna ca sansele ca o arma sa penetreze blindajul caroseriei sunt extrem de mici.

Si nu doar gloantele de otel vor ramane la usa; noul Mercedes-Maybach S600 Guard promite sa isi apere oaspetii de seama inclusiv impotriva dispozitivelor explozive.

Mercedes-Maybach S600 GuardMercedes-Maybach S600 Guard

De fapt, daca este sa dam crezare comunicatului oficial de presa, limuzina germana este cel mai sigur automobil de serie pe care banii il pot cumpara la acest moment.

La inaltime se ridica si propulsia, noul Mercedes-Maybach S600 Guard gazduind in compartimentul motor un V12 bi-turbo capabil sa livreze rotilor undeva in jurul a 530 de cai putere.

Unitatea de 5.980 centimetri cubi lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate, exact ca in cazul versiunii standard a limuzinei germane.

Tot de la versiunea standard "provine" si interiorul, astfel ca noul Mercedes-Maybach S600 Guard pune la dispozitia clientilor sai dotari dintre cele mai exclusiviste.

Mercedes-Maybach S600 Guard

In centrul atentiei se regasesc si de-aceasta data scaunele individuale cu suport pentru picioare, ce promit sa se incline cu pana la 43.5 de grade pentru a le asigura pasagerilor spate un maximum de confort.

Viitorii oaspeti de seama ai limuzinei germane vor mai fi serviti, de asemenea, si cu pahare speciale pentru sampanie, un ceas IWC sau nenumarate insertii de piele, respectiv ornamente din lemn masiv.

Excentricitatile propuse de noul Mercedes-Maybach S600 Guard se sfarsesc in cele din urma cu suma inscrisa pe nota de plata, suma care se ridica la un minimum de 470.000 de euro.

Mercedes-Maybach S600 GuardMercedes-Maybach S600 Guard

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes-Maybach S600 Guard
mai multe