Fotografii proaspete cu Kia Sportage, SUV-ul cu design inspirat de avioanele de vanatoare

Fotografii proaspete cu Kia Sportage, SUV-ul cu design inspirat de avioanele de vanatoare
  • Kia a publicat noi fotografii ale modelului Sportage
  • SUV-ul sud-coreean propune un design evoluat
  • Gama de motorizari ofera pana la 185 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Organizata in perioada 15 - 28 septembrie, editia de anul trecut a Salonului Auto de la Frankfurt a marcat debutul unei noi generatii a modelului Kia Sportage.

Cu un design exterior descris ca fiind "progresiv" si, totodata, inspirat de "contrastul dintre suprafetele netede si proeminente ale celor mai cunoscute avioane de lupta moderne", SUV-ul sud-coreean se remarca acum in special prin distanta pe care au luat-o blocurile optice fata de grila radiatorului.

Schimbarile operate la nivelul partii frontale au un corespondent si la nivelul posteriorului, stopurile redesenate fiind principala modificare intalnita aici. Profilul lateral a scapat in cea mai mare parte neatins, noua Kia Sportage propunand in schimb un plus de 30 de milimetri la nivelul ampatamentului.

Kia Sportage - Galerie FotoKia Sportage - Galerie Foto

Kia Sportage - Galerie Foto

In ceea ce priveste departamentul interior, cea de-a patra generatie a SUV-ului sud-coreean se lauda cu o plansa de bord orientata catre sofer si materiale de calitate superioara. In functie de echipare, sistemul de infotainment "ruleaza" pe un ecran tactil cu o diagonala de sapte sau opt inch.

Lasam insa in urma partea vizuala si ne indreptam atentia catre cel mai fierbinte aspect al noului Kia Sportage, si anume gama de motorizari. Gama de motorizari formata, dupa cum precizam inclusiv in toamna anului trecut, din cinci propulsoare ce ofera puteri cuprinse intre 115 si 185 CP.

Meniul porneste, reamintim, cu un benzinar de 1.6 litri, disponibil atat intr-o versiune aspirata de 132 CP, cat si intr-o varianta turbo de 177 CP. Urmeaza la rand un 1.7 turbodiesel de 115 cai putere, lista cu optiuni incheindu-se in cele din urma cu un 2.0 - tot turbodiesel si el, de 136 sau 185 CP.

Kia Sportage - Galerie FotoKia Sportage - Galerie Foto

Kia Sportage - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Kia Sportage - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Februarie 2016