Fotografiile care dau de gol Toyota Supra. Noua generatie arata ca un BMW la interior

Fotografiile care dau de gol Toyota Supra. Noua generatie arata ca un BMW la interior
  • Mai multe fotografii cu noua Toyota Supra au ajuns pe internet
  • Imaginile surprind atat interiorul, cat si exteriorul sportivei japoneze
  • Premiera mondiala va avea loc in cursul serii de astazi
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii ale noii Toyota Supra au ajuns pe internet in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat. Unele dintre acestea ne ofera prima privire clara asupra interiorului... a la BMW.

Doar cateva ore ne mai despart de premiera mondiala a noii Supra, insa internetul nu a mai avut rabdare cu cei de la Toyota si a preluat initiativa, aducandu-ne primele fotografii oficiale ale sportivei cunoscute sub numele de cod A90 inca din weekend-ul ce tocmai s-a incheiat.

Privita de la exterior spre interior, generatia cu numarul cinci a legendarei masini japoneze prezinta un design familiar, cu numeroase elemente vizuale imprumutate de la conceptul FT-1 din 2014. Nu lipsesc insa nici detaliile aflate in stransa legatura cu actuala gama a... companiei BMW.

Toyota Supra - Poze noi

Toyota Supra - Poze noi

Volanul multifunctional in trei spite, comenzile sistemului de climatizare, dar si levierul transmisie automate - printre altele, toate ne duc cu gandul la automobilele producatorului bavarez. Iar acestea reprezinta doar inceputul, dupa cum urmeaza sa afli chiar din randurile urmatoare.

Asa cum am tot precizat de-a lungul timpului, cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Supra este construita pe platforma cu tractiune spate a noului BMW Z4, de la care imprumuta si motorizarea. Un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de trei litri si peste 300 de cai putere.

Totodata, este de asteptat ca sportiva japonezilor sa ofere si un diferential electronic pentru puntea spate, plus o distributie a greutatii de 50/50. In plus, zvonurile vorbesc despre o caroserie in doua portiere aproape la fel de rigida precum in cazul vechiului supercar Lexus LFA.

Mai multe fotografii oficiale, dar si primele specificatii tehnice exacte ar trebui sa fie date publicatii in cursul serii de astazi.

Toyota Supra - Poze noi

Toyota Supra - Poze noi

Toyota Supra - Poze noi

Toyota Supra - Poze noi

Toyota Supra - Poze noi

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Toyota Supra - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2019