Francezii au "scapat" noul Peugeot 308 pe internet. Cum arata el dupa un facelift minor

Francezii au "scapat" noul Peugeot 308 pe internet. Cum arata el dupa un facelift minor
  • Peugeot-ul 308 facelift a fost scapat pe internet
  • Din primele imagini reiese ca modificarile nu sunt deloc majore
  • Gama de motorizari ramane deocamdata necunoscuta
Distribuie pe Facebook

Peugeot-ul 308 a suferit un bine-meritat facelift, iar primele imagini au fost "scapate" recent pe internet. Hatchback-ul va fi prezentat oficial in cadrul unui eveniment care va avea loc in luna iunie.

Dupa Volkswagen-ul Golf, Skoda Octavia, Seat Leon sau Renault Megane, a venit randul altui hatchback popular sa primeasca un bine-meritat facelift. Peugeot-ul 308 se afla de ceva timp in lucru, iar acum primele imagini cu acesta "in carne si oase" au luat cu asalt internetul.

Peugeot 308 facelift

Asa cum era de asteptat, diferentele dintre actualul model si acest facelift sunt greu de observat, fiind vorba numai despre cateva detalii estetice. In partea frontala avem o grila noua cu sigla "Peugeot" in mijloc, o bara de protectie redesenata, lumini de zi cu LED restilizate, lumini de ceata noi si prize de aer putin mai mari.

Peugeot 308 facelift

Spatele este neschimbat, inafara de grafica stopurilor care pare ca s-a aliniat la cel mai recent limbaj de design adoptat de ultimele modele ale constructorului francez de automobile. Unele voci sustin ca bara spate a suferit si ea cateva imbunatatiri, insa din aceste imagini nu reiese deloc acest lucru.

Peugeot 308 facelift

Desi s-a tot zvonit ca acest facelift va beneficia de noul instrumentar digital i-Cockpit introdus in premiera pe noul 3008, din imaginea cu habitaclul se pot observa ceasurile de bord analogice, probabil putin restilizate fata de cele ale modelului actual. Daca intr-adevar 308 facelift va putea fi configurat cu instrumentar digital, acest lucru va fi posibil numai pe nivelurile de echipare superioare.

Peugeot 308 facelift

Gama concreta de motorizari ramane deocamdata necunoscuta, singurele informatii neconfirmate facand referire doar la un nou propulsor turbodiesel de 1.5 litri BlueHDI, disponibil in doua configuratii de putere: de 100 sau de 120 de cai.

Peugeot 308 facelift

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, francezii de la Peugeot sunt asteptati sa prezinte oficial noul 308 facelift in cadrul unui eveniment din luna iunie. Acesta va avea si o versiune de performanta GTI, insa data lansarii acesteia este momentan un mister.

Peugeot 308 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Peugeot 308 facelift
mai multe