Francezii vor construi numai 2.500 de bucati. Cum arata masina interzisa romanilor

Francezii vor construi numai 2.500 de bucati. Cum arata masina interzisa romanilor
  • Renault lanseaza in Franta o editie limitata a modelului Clio
  • De un tratament similar are parte si crossoverul Captur
  • Cele doua automobile sunt construite in 2.000 si 2.500 exemplare
Distribuie pe Facebook

Absolut fiecare unitate a fost echipata in standard cu camera pentru marsarier, ecran tactil de sapte inch si, nu in ultimul rand, faruri Full-LED.

Renault lanseaza pe piata auto din Franta o noua editie speciala a subcompactei Clio. Se numeste Clio Steel si va fi construita in numai 2.500 de bucati.

Fiecare exemplar dispune in standard de faruri Full-LED, ecran tactil de sapte inch sau camera pentru marsarier. Fara niciun fel de cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si climatizarea automata ori limitatorul de viteza.

Si daca tot veni vorba de costuri, trebuie precizat ca noul Renault Clio Steel porneste de la 20.350 de euro. Doar versiunile Initiale Paris si RS sunt mai scumpe.

Clientii au la dispozitie si in cazul de fata o gama variata de motorizari. Cea mai puternica optiune ofera 120 de cai putere dintr-un benzinar turbo de 1.2 litri si este disponibila alaturi de clasica transmisie manuala sau cutia automata EDC.

Pentru admiratorii variantelor diesel, noul Renault Clio Steel a primit unitatile dCi 90 si dCi 110. Numai in primul caz se poate insa opta pentru o automata.

La capitolul optionale, respectiva editie speciala a subcompactei franceze anunta tapiterie din piele si sistem audio marca Bose. In plus costa si asistenta activa la parcare laterala, care ingreuneaza nota de plata cu exact 500 de euro.

In afara noului Clio Steel, Renault mai introduce in Franta si un Capturi Iridium. Productia acestui model va fi insa limitata la doar 2.000 de exemplare.

Absoluta fiecare unitate prezinta jante din aliaj pe 17 inch, senzori de parcare fata / spate si instalatie audio semnata Bose, printre altele. In cazul de fata, suma minima de achitat este de 20.000 de euro, potrivit comunicatului de presa.

Renault Clio Steel si Captur Iridium

Renault Clio Steel si Captur Iridium

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2017