Frankfurt Motor Show 2011: Facelift pentru Toyota Avensis

Frankfurt Motor Show 2011: Facelift pentru Toyota Avensis
Cu doar cateva zile inaintea Salonului Auto de la Frankfurt, japonezii de la Toyota anunta in mod oficial ca al lor Avensis se pregateste de un facelift. Din pacate, informatiile complete lipsesc la acest moment, constructorul din Tara Soarelui Rasare dezvaluind o singura fotografie teaser cu noul lor model.
Distribuie pe Facebook

Cu doar noua zile ramase pana la debutul editiei 2011 a Salonului Auto de la Frankfurt, Toyota ne anunta ca al sau Avensis se pregateste de un binemeritat facelift. Din pacate, informatiile oficiale lipsesc la acest moment, insa fotografia teaser publicata de constructorul japonez de automobile dezvaluie o parte complet restilizata, versiunea imbunatatita a modelului Toyota Avensis urmand a beneficia de un design regandit si la nivelul partii spate.

De asemenea, viitorii clienti vor descoperi o serie de modificari si la interior, acolo unde constructorul japonez promite o crestere a calitatii materialelor. Asa cum era de asteptat, cei de la Toyota vor face cateva schimbari - in bine, fireste, si la nivelul gamei de motorizari, respectiv manevrabilitatii si comportamentului rutier.

Cu noul Avensis Facelift ne vom intalni pe 15 septembrie, la Frankfurt Motor Show 2011.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2011