Frankfurt Motor Show 2011: Honda soseste cu noul Civic

Frankfurt Motor Show 2011: Honda soseste cu noul Civic
Fanii modelelor japoneze au un nou motiv de bucurie. O noua generatie a deja-celebrului Honda Civic este pe drum, marele debut urmand a avea loc peste numai doua saptamana, la editia 2011 a Frankfurt Motor Show. In plus, conform constructorului nipon de automobile, urmatorul Civic va ajunge in showroom-urile din Europa peste numai cateva luni, la inceputul anului 2012.
Distribuie pe Facebook

Din nefericire, informatiile complete lipsesc la acest moment, acelasi lucru fiind valabil si pentru fotografiile oficiale. Partea buna este ca japonezii de la Honda nu ne-au lasat chiar de izbeliste, ci au sosit cu o prima imagine teaser a viitorului lor hatchback. De asemenea, constructorul nipon de automobile a tinut sa ne anunte ca urmatoarea generatie a popularului Civic va fi oferita exclusiv intr-o versiune cu cinci usi, iar principalele griji in dezvoltarea noului model au fost reprezentate de imbunatatirea aerodinamicii, a emisiilor de dioxid de carbon si a manevrabilitii, respectiv comportamentului rutier.

La final, cei de la Honda afirma ca viitorul Civic se va bucura si de o varianta revizuita a propulsorului i-DTEC de 2.2 litri, ce urmeaza a produce o putere maxima de 150 CP si emisii de CO2 de numai 110 grame per kilometru.

Frankfurt Motor Show 2011: Honda soseste cu noul Civic

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 August 2011