Frankfurt Motor Show 2011: legendarul Camaro, spectaculosul Miray si noul Malibu la standul Chevy

Frankfurt Motor Show 2011: legendarul Camaro, spectaculosul Miray si noul Malibu la standul Chevy
Centenarul Chevrolet a prilejuit numeroase stiri pozitive, inovatii si lansari demne de a fi sarbatorite. Cea de-a patra marca auto din lume se afla intr-o continua evolutie, iar acest lucru este reflectat si de standul din hala 9, de la cea de-a 64-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt.
Distribuie pe Facebook
Printre autovehiculele prezentate se va numara si mult asteptatul model Chevrolet Camaro, ajuns la cea de-a cincea generatie, un autovehicul de performanta emblematic, al carui motor puternic este egalat doar de un design unic, modern.

Modelele Camaro Coupe si Convertible vor fi disponibile in Europa din septembrie 2011, la preturi incepand de la 38.990 de euro (coupe), respectiv 43.990 (convertible) - pret Germania.

Anul acesta, Chevrolet va prezenta Corvette Centennial Edition, un autovehicul cu elemente unice de design si o performanta legendara. In zilele dedicate presei, un motor Corvette veritabil va fi asamblat in cadrul evenimentului Corvette Engine Build Experience, in standul Chevrolet. Acest program unic este, de asemenea, oferit clientilor Corvette ZR1 sau Z06. Acestia isi pot construi motorul Corvette la prestigiosul GM Performance Build Center de langa Detroit, Michigan, la pretul de 4.027 de euro (fara TVA, transport si cazare incluse).

Premiera in Europa a noului Malibu merita o atentie deosebita, deoarece acesta va deveni modelul de top Chevrolet pe Batranul Continent - incepand cu 2012. Acesta prezinta un design exterior inovator si elegant, fiind echipat cu motoare puternice diesel de 2 litri si pe benzina de 2,4 litri. Modelul Malibu va reprezenta o alternativa puternica in segmentul de piata al autovehiculelor sedan de dimensiuni medii.

In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt vor fi prezentate in premiera in Europa si doua prototipuri foarte interesante: Chevrolet Miray roadster si Colorado Rally, o camioneta proiectata pentru cei dornici de aventura. Ambele autovehicule fac un pas in viitor in cadrul segmentelor lor de piata, insa valorifica creativitatea si limbajul de design specific marcii Chevrolet.

Chevrolet va prezenta la Frankfurt si noul motor turbo-diesel de 1,3 l pentru modelul Aveo. Autovehiculul cu un design exterior elegant, impunator imbina economia excelenta de carburant si emisiile reduse cu un cuplu puternic. Varianta Eco de 95 cp are emisii de CO2 de 95 g/km, iar varianta de 75 cp propulseaza cel mai eficient sedan din Europa din punct de vedere al consumului.

Cu doua luni inainte de lansarea pe piata europeana, autovehiculul electric Chevrolet Volt cu motor cu functie de autonomie extinsa va fi prezentat atat in standul Chevrolet, cat si in hala 4. Modelul Volt, castigator a numeroase premii, va fi disponibil pentru test drive.


Sursa: Chevrolet
Distribuie pe Facebook
mai multe