Frankfurt Motor Show 2011: Noul Ford Focus ST se pregateste de debut

Frankfurt Motor Show 2011: Noul Ford Focus ST se pregateste de debut
Au mai ramas mai putin de zece zile pana la debutul Salonului Auto de la Franfkurt, iar lista cu premiere mondiale creste pe zi ce trece. Mai putin de zece zile, iar lumea auto va oferi fanilor sai tot ce are mai bun la acest moment: modele de serie dezvaluite in premiera mondiala, concepte spectaculoase si numeroase proiecte de tuning.
Distribuie pe Facebook

Pe 15 septembrie se da startul celui mai important eveniment auto din 2011. Salonul Auto de la Frankfurt va aduce cu sine numeroase modele dezvaluite in premiera mondiala, concepte spectuloase, dar si proiecte de tuning. In asteptarea marelui debut, constructorii de pe intreg mapamondul ne ispitesc cu primele detalii si fotografii ale autoturismelor ce urmeaza a fi prezentate la salonul auto german. Nu acelasi lucru este insa valabil si pentru cei de la Ford.

Binecunoscuta companie de automobile urmeaza a dezvalui la Frankfurt Motor Show 2011 cea mai noua generatie a impresionantului Focus ST. Detaliile oficiale lipsesc la acest moment, insa cei de la Ford planuiesc sa ne indulceasca asteptarea cu doua filmulete teaser ce prezinta viitorul hot hatch in timpul unor teste realizate in Europa. Inainte insa de a arunca o privire asupra noului model, tinem sa reamintim ca urmatoarea generatie a performantului Focus ST va beneficia de aceeasi reteta indiferent de continentul pe care va fi vandut.

Mai exact, noul Ford Focus ST va fi un model global. Si, conform ultimelor zvonuri, acesta va ascunde sub capota un motor turbo 2.0 EcoBoost, ce dezvolta undeva in jurul a 250 cai putere si 360 Nm. De asemenea, comparativ cu versiunea standard, trenul de rulare va fi modificat pentru a livra un maximum de performanta, in timp ce exteriorul va primi un nou kit aerodinamic.

Noul Ford Focus ST - Teaser Video Nr. 1



Noul Ford Focus ST - Teaser Video Nr. 2



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2011