Galerie foto completa cu Lancia Ypsilon 2012

Galerie foto completa cu Lancia Ypsilon 2012
Desi modelul si-a facut aparitia la Salonul Auto de la Geneva, acum mai bine de 3 luni, cei de la Grupul Fiat au publicat acum primele fotografii oficiale cu noua Lancia Ypsilon 2012. Masina se va lansa pe piata europeana in iunie, dar in UK si Irlanda va fi vanduta din septembrie, cu sigla Chrysler.
Distribuie pe Facebook

Masinuta italiana de 3,84 metri lungime va avea 4 motorizari: 1.2 benzina de 69 cp, motorul de 0.9 litri Twin-Air de 85 cp si cel de 1.3 Multijet de 95 cp, urmand ca ulterior sa fie disponibil si cel hibrid, cu benzina si GPL de 1.2 litri.

Interiorul poate fi customizat cu ajutorul a trei nivele de echipare numite Silver, Gold si Platinum, 16 tipuri de tapiterie, dintre care 4 in doua tonuri, 6 tipuri decusaturi, 3 feluri de jante din aliaj si 3 motorizari - toate insumand peste 600 de variante posibile, astfel incat fiecare sa-si realizeze masina pe gustul sau.

Galerie foto completa cu Lancia Ypsilon 2012

Echipamentul standard pe versiunea Silver va fi inchidere centralizata din telecomanda, geamuri fata electrice, volan reglabil, bancheta rabatabila 50/50, scaun reglabil pe inaltime la sofer, tapiterie din stofa, jante din tabla de 15 inch si pre-echipare audio.

Galerie foto completa cu Lancia Ypsilon 2012

Varianta Gold este ceva mai generoasa, avand climatizare manuala, radio CD cu MP3, oglinzi electrice, volan si schimbator imbracate in piele, tapiterie Castiglio si pachet de confort. Insa cea mai dotata varianta este cea Platinium, care aduce peste cea Gold geamuri electrice si pe spate, proiectoare de ceata, jante de 15 inch din aliaj, tetiere pe spate si tapiterie de piele.

Toate variantele se bucura de ABS cu EBD, ESP cu ASR si Hill Holder, special creat pentru cei care au probleme cu plecarea din rampa, airbaguri frontale si alterale dar si sistem Isofix.

Galerie foto completa cu Lancia Ypsilon 2012

Lista de optionale numara sistemul multimedia Blue&Me - TomTom LIVE cu navigatie, sistem de asistenta la parcare Magic Parking, sistem Smart Fuel care elimina clasicul buson de benzina, faruri cu Bi-Xenon, stopuri cu LED si jante pe 16 inch din aliaje usoare.

Se pare ca Lancia Ypsilon va veni si cu o garantie de 8 ani. Pretul pentru cele 3 variante de echipare nu au fost inca facute publice.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Lancia Ypsilon 2012
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2011