GALERIE FOTO: Ford Mondeo Vignale pozeaza pe strazile eternei Rome

GALERIE FOTO: Ford Mondeo Vignale pozeaza pe strazile eternei Rome
  • Ford Mondeo Vignale revine intr-o noua galerie foto
  • Startul precomenzilor se va da curand
  • Preturile de catalog pornesc de la 29.045 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Cum precomenzile sale sunt pe cale sa ia startul, versiunea de top a ultimului Mondeo a dat fuga pana in Roma pentru o scurta intalnire cu jurnalistii din presa auto. NU, primele teste nu sunt inca AICI, insa avem o noua serie de fotografii care sa ne tina ocupati pana la sosirea concluziilor finale.

Elementele hexagonale din dotarea grilei frontale, detaliile unice care insoteste jantele cu dimensiuni de pana la 19 inch si tips-urile cromate ce pun capat sistemului de evacuare, toate aceste caracteristici transforma noul Ford Mondeo Vignale intr-o aparitie extrem de speciala.

Chiar si asa, nu exteriorul este cel care reprezinta punctul forte al luxosului model american de clasa medie, atractiile principale regasindu-se mai degraba la nivelul interior - acolo unde viitorii pasageri se vor desfata cu (aproape) infinite insertii de piele si cusaturi contrastante.

Ford Mondeo Vignale in RomaFord Mondeo Vignale in Roma

Ford Mondeo Vignale in Roma

La fel de bine arata, de asemenea, si lista echipamentelor oferite in standard, printre acestea numarandu-se inclusiv farurile adaptive Full LED, portbagajul actionat electric, volanul incalzit sau sistemul multimedia dotat cu ecran tactil, functie GPS si un total de 12 difuzoare.

Tot la capitolul "pentru un maximum de confort" avem de trecut in revista si tehnologiile in materie de siguranta activa / pasiva cunoscute sub denumirea (sugestiva) de Active City Stop, Traffic Sign Recognition sau Active Park Assist cu functia Perpendicular Parking.

In ceea ce priveste gama de motorizari, propulsorul bi-turbodiesel de doi litri si 210 cai putere ar trebui sa ofere echilibrul perfect intre performanta si eficienta. Pentru cei care pun accentul doar pe una dintre cele doua calitati, noul Ford Mondeo Vignale mai poate fi comandat si intr-o versiune 2.0 TDCi de 180 CP, respectiv o varianta 2.0 EcoBoost cu 203 sau 240 CP sub capota.

Ajunsi la final, reamintim ca luxosul model american de clasa medie dispune inclusiv de un sistem de propulsie hibrid, ce livreaza un total de 187 de cai putere in urma combinarii unui motor electric cu unul pe benzina, dar si de un serviciu de tip concierge, disponibil 24 de ore din 24. Pana la urma urmei vorbim despre un Mondeo care porneste de la 29.045 de lire sterline...



Ford Mondeo Vignale in Roma

Ford Mondeo Vignale in Roma

Ford Mondeo Vignale in Roma

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Ford Mondeo Vignale in Roma
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2015