GALERIE FOTO: Noua Mazda MX-5 e aici si arata incredibil de bine

GALERIE FOTO: Noua Mazda MX-5 e aici si arata incredibil de bine
  • Mazda a prezentat aseara cea de-a patra generatie a modelului MX-5
  • Noul model cantareste cu 100 kg mai putin decat predecesorul sau
  • Gama de motorizari ar putea include doua optiuni, ambele pe benzina
Distribuie pe Facebook

La doua decenii si jumatate dupa ce a redefinit segmentul modelelor roadster, legendara Mazda MX-5 revine in fata fanilor sai cu un design nou-nout, care va atrage numeroase priviri si reactii pozitive.

Asa cum au promis anterior, japonezii de la Mazda au prezentat in cursul serii de ieri primele informatii si fotografii oficiale ale noului MX-5. Disponibila la vanzare incepand cu anul viitor, cea de-a patra generatie a iconicului roadster din Tara Soarelui Rasare cantareste cu aproximativ 100 de kilograme mai putin decat modelul anterior, o serie de modificari fiind operate, de asemenea, si la nivelul dimensiunilor.

Noua Mazda MX-5 - Poze RealeNoua Mazda MX-5 - Poze Reale

Noua Mazda MX-5 - Poze Reale

Altfel spus, lungimea totala a scazut cu pana la 105 milimetri, sub pragul celor patru metri, cu un minus - de 20 de milimetri de-aceasta data, intalnindu-ne si in dreptul inaltimii. In schimb, noua Mazda MX-5 este cu circa 10 milimetri mai lata comparativ cu predecesorul sau, schimbarea proportiilor permitandu-le designerilor japonezi sa obtina un exterior mult mai agresiv.

Intr-adevar, in functie de unghiul din care este privita, cea de-a patra generatie a iconicului roadster din Tara Soarelui Rasare aduce fie a Jaguar F-Type Roadster, fie a BMW Z4 E85, insa rezultatul final nu are cum sa nu iti gadile simturile vizuale. Mai ales daca aducem in discutie si aspectul interior, care imbina forma si functionalitatea intr-unul dintre cele mai reusite pachete ale segmentului.

Pentru moment, detaliile cu privire la gama de motorizari lipsesc cu desavarsire, insa nu ar fi de mirare ca noua Mazda MX-5 sa fie oferita alaturi de doua propulsoare pe benzina, dintre care unul de 1.5 litri, iar celalalt de doi litri. Cert este ca meniul (tehnic) standard va include atat o transmisie manuala cu sase rapoarte, cat si un sistem de tractiune spate.

Noua Mazda MX-5 - Poze Reale

Noua Mazda MX-5 - Poze RealeNoua Mazda MX-5 - Poze Reale

Inca nu te-ai saturat sa admiri cea de-a patra generatie a iconicului roadster din Tara Soarelui Rasare? Atunci te invitam sa iei o scurta pauza si sa arunci o privire asupra prezentarii complete a noii Mazda MX-5.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noua Mazda MX-5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2014