Galerie Foto: Noua Skoda Rapid se prezinta in detaliu

Galerie Foto: Noua Skoda Rapid se prezinta in detaliu
Skoda isi urmeaza cu determinare ofensiva de modele, prezentandu-si noua limuzina compacta, Skoda Rapid, la numai cateva luni dupa introducerea subcompactei Skoda Citigo. Cel mai recent membru al gamei va juca un rol central in strategia de crestere a marcii si va fi introdus pe pietele din Europa incepand cu toamna anului 2012.
Distribuie pe Facebook
Skoda Rapid impresioneaza prin spatiul amplu, un design expresiv, un raport excelent pret-valoare, un pachet de siguranta cuprinzator si motoare eficiente. "Acesta este un model care impune noi standarde in segmentul limuzinelor compacte: Skoda Rapid este un automobil spatios, elegant si in acelasi timp o masina de familie accesibila, care impresioneaza prin solutii inteligente, tehnologie de ultima ora si economie mare de combustibil. Pe scurt, este o masina care include mobilitatea intr-un pachet care include confort, un pret rezonabil si grija fata de mediul inconjurator. Masina potrivita, la momentul potrivit," declara Winfried Vahland, CEO Skoda.

Galerie Foto: Noua Skoda Rapid se prezinta in detaliu

Rapid, inclusa in segmentul compactelor de volum mare, reprezinta completarea perfecta pentru gama de modele, pozitionandu-se intre Skoda Fabia si Skoda Octavia. Acest asa-numit segment A totalizeaza in prezent circa 36 de procente din piata mondiala de automobile. In cadrul acestei clase, limuzinele detin o cota de circa 42 de procente. Expertii din industrie estimeaza ca numarul de masini de acest tip vandute, la nivel mondial, va creste cu circa 50 de procente pana in 2020.

Galerie Foto: Noua Skoda Rapid se prezinta in detaliu

Modelul Rapid de la Skoda va fi primul care va prezenta un design complet nou.
Rapid este primul automobil de serie Skoda care va dispune, in totalitate, de noul limbaj de design al marcii. "Aceasta este o masina care face o declaratie clara inca de la prima privire: clar, precis, proaspat si emotional", declara Eckhard Scholz, membru in consiliul de administratie Skoda, responsabil pentru Dezvoltare tehnologica.

Galerie Foto: Noua Skoda Rapid se prezinta in detaliu

Proportii perfecte, suprafete clare, cu forme curate si linii precise, care se imbina pentru a da nastere unei imagini de ansamblu atractive. Partea frontala expune o noua abordare a elementelor de design tipice pentru Skoda. Noul logo al marcii iese in evidenta cu incredere pe partea frontala a capotei, care a fost rotunjita armonios. Grila expune o rama cromata cu tuse fine si este formata din lamele verticale. Blocul de lumini este astfel grupat in partea din fata a modelului Skoda Rapid, incat descrie forma unui trifoi.

Galerie Foto: Noua Skoda Rapid se prezinta in detaliu

Partea laterala a caroseriei transmite emotie pura, prin intermediul unui ampatament lung si al unei siluete de coupe, dar si gratie unei linii tornado, fine si precise, care separa in mod clar lumina de umbra. In partea din spate, capota mare a portbagajului masinii nu este doar extrem de practica, ci are si rolul unui element de design. In plus, stopurile care au forma distincta si tipica marcii, adica a literei C, si noul logo al marcii, sunt alaturate pentru a crea imaginea inconfundabila a modelului Skoda Rapid.

Galerie Foto: Noua Skoda Rapid se prezinta in detaliu

Cel mai nou vlastar Skoda impresioneaza prin spatiul surprinzator de generos, in ciuda dimensiunilor exterioare compacte (4,48 metri lungime, 1,7 metri latime). Aceasta limuzina compacta inteligenta ofera destul spatiu pentru cinci ocupanti si bagajul acestora, iar pentru ca este o Skoda, beneficiaza de solutiile inteligente caracteristice marcii si de un raport excelent pret-valoare, precum si de un pachet complex de elemente de siguranta. Cinci motoare pe benzina si doua diesel se afla pe lista de propulsoare oferite.

Galerie Foto: Noua Skoda Rapid se prezinta in detaliu

Cea mai noua creatie de la Skoda va fi prezentata publicului, in premiera, la Salonul Auto de la Paris. Skoda Rapid vizeaza in special familiile care cauta o prima masina, spatioasa, la un pret accesibil si cu calitatea dovedita deja de celelalte modele Skoda.



Skoda Rapid - Video Oficial

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Skoda Rapid - Galerie Foto
mai multe