GALERIE FOTO: Peste 100 de imagini cu noul Volkswagen Passat

GALERIE FOTO: Peste 100 de imagini cu noul Volkswagen Passat
  • VW a publicat o noua galerie foto a modelului Passat B8
  • Modelul a debutat oficial cu ocazia Salonului de la Paris
  • Startul vanzarilor se va da chiar luna viitoare
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Volkswagen au publicat o noua galerie foto a modelului Passat B8, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Paris.

Disponibil la vanzare incepand cu luna viitoare, noul Volkswagen Passat este oferit in trei versiuni de echipare, varianta de baza Trendline incluzand pe fisa cu dotari standard jante pe 16 inch cu anvelope 215, stopuri cu LED, cotiera fata cu spatiu de depozitare si scaune cu reglare pe inaltime.

Acestora li se adauga si tehnologiile Keyless Go, Driver Alert, Automatic Post-Collision Braking, Hill Hold Assist sau Auto Hold, dar si senzori pentru monitorizarea presiunii in pneuri si sistem audio cu ecran tactil de cinci inch.

Urmatorul pe lista, modelul Comfortline se lauda in plus cu sistemul Front Assist cu functie City Emergency Braking, in timp ce varful de gama Highline promite si faruri cu LED, respectiv insertii de piele / alcantara.

Volkswagen Passat B8 - Galerie FotoVolkswagen Passat B8 - Galerie Foto

Volkswagen Passat B8 - Galerie Foto

Cat despre gama de motorizari, clientii vor avea la dispozitie nu mai putin de zece unitati supraalimentate, cu puteri cuprinse intre 120 si 280 CP. Toate acestea beneficiaza de pe urmele tehnologiei start stop si sistemului de franare regenerativa, consumul de carburant fiind imbunatatit cu pana la 20 de procente.

Intrand si mai mult in subiect, aflam ca marea batalie se va da, cel putin atunci cand vine vorba de motoarele pe benzina, intre un 1.4 TSI de 125 sau 150 CP si un 2.0 TSI cu trei versiuni, de 180, 220 sau 280 cai putere.

Pentru cei care prefera propulsoarele diesel, cea de-a opta generatie a popularului model german propune un 1.6 TDI de 120 CP, ce va primi ulterior si o varianta BlueMotion. Meniul continua cu un TDI de doi litri si 150, 190 sau chiar 240 de cai putere.

Intr-un final, noul Volkswagen Passat va putea fi comandat si cu un tren de propulsie hibrid (GTE), ce combina un 1.4 TSI cu un motor electric pentru un total de 218 cai putere. In cazul de fata, consumul mediu de carburant nu depaseste 1.6 litri la 100 de kilometri.

Volkswagen Passat B8 - Galerie FotoVolkswagen Passat B8 - Galerie Foto

Volkswagen Passat B8 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (115) Poze Volkswagen Passat B8 - Galerie Foto
mai multe