GALERIE VIDEO: Mercedes prezinta noul GLS in detaliu si actiune

GALERIE VIDEO: Mercedes prezinta noul GLS in detaliu si actiune
  • Mercedes a publicat sapte materiale video ce surprind noul GLS
  • SUV-ul german de lux are un pret de pornire de 74.791 euro
  • Gama de motorizari include patru motorizari mari si late
Distribuie pe Facebook

Proaspat dezvaluit in cursul zilei de ieri, noul Mercedes GLS revine astazi in atentia noastra, oficialii germani publicand sapte materiale video ce surprind in actiune si detaliu inlocuitorul actualului GL.

Inainte insa de a-l admira din toate unghiurile posibile si imposibile, tinem sa reamintim ca SUV-ul de lux al producatorului auto din Stuttgart porneste de la 74.791 euro si este disponibil alaturi de patru motorizari mari si late.

Altfel spus, meniul porneste cu versiunea versiunea GLS 350 d, caracterizata de un V6 turbodiesel de trei litri, 258 de cai putere si 620 de Newton-Metri. Urmatoarea pe lista, varianta GLS 400 vine la pachet alaturi de un V6 twin-turbo de trei litri si 333 de cai putere.

Propunerile noului Mercedes GLS in materie de motorizari continua cu optiunea GLS 500, ce ofera 455 CP dintr-un V8 de 4.6 litri supraalimentat cu doua turbine, si se incheie in cele din urma cu modelul de inalta performanta GLS 63 AMG.

Model animat de un potent V8 bi-turbo de 5.5 litri si 585 de cai putere, ce aduce primii 100 de kilometri pe ora dupa numai 4.6 secunde.

Acestea fiind spuse, revenim la subiectul principal al acestui material, si anumele cele sapte filmulete ce surprind inlocuitorul actualului GL atat in actiune, cat si in detaliu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2015