Gaseste diferentele: Nissan dezvaluie noul 370Z Facelift

Gaseste diferentele: Nissan dezvaluie noul 370Z Facelift
Cum pana la startul Salonului Auto de la Chicago au mai ramas numai doua zile, japonezii de la Nissan s-au grabit cu prezentarea noului 370Z. Pana aici, nimic neobisnuit; exista insa si o problema: pentru a descoperi modificarile efectuate de constructorul nipon, ai nevoie de o lupa si de multa, dar multa agilitate.
Distribuie pe Facebook

Desi aflat pe piata de aproape patru ani, modelul Nissan 370Z nu simtea chiar nevoia unui facelift. Dar daca tot s-a apucat de 'creat' unul, constructorul japonez putea fi ceva mai radical. Nu de alta, dar noul Nissan 370Z abia reuseste sa se diferentieze de modelul actual. Si asta numai daca cel ce-l priveste are un ochi bine format.

Nissan dezvaluie noul 370Z Facelift. Acum gaseste diferentele!

Urmand a debuta in cadrul Salonului Auto de la Chicago, eveniment ce ia startul peste numai doua zile, versiunea imbunatatita a celebrului automobil sport nipon se remarca in special prin partea frontala usor-revizuita. Mai exact, zilele in care Nissan-ul 370Z iesea in evidenta printr-o parte frontala extrem de agresiva au apus de mult, noul model bucurandu-se in schimb de un spoiler inzestrat cu linii simple si LED-uri pozitionate vertical.

Nissan dezvaluie noul 370Z Facelift. Acum gaseste diferentele!

Trecand mai departe, nu putem trece cu vederea nici noile jante pe 19 inci sau etrierele finisate in rosu, ce se-ascund in spatele acestora. De asemenea, japonezii de la Nissan afirma ca al lor 370Z Facelift se bucura si de alte imbunatatiri, precum difuzor spate redesenat sau suspensie modificata. Intr-un final, viitorii clienti vor avea dispozitie si doua noi nuante exterioare, in timp ce interiorul ramane similar celui oferit pana acum.

Nissan dezvaluie noul 370Z Facelift. Acum gaseste diferentele!

Acelasi lucru este valabil si atunci cand vine vorba de gama de motorizari, noul Nissan 370Z Facelift ascunzand sub capota un propulsor V6 de 3.7 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 332 cai putere. Cei care doresc mai mult de-atat sunt invitati sa opteze pentru modelul Nismo, ce se lauda cu prezenta a aproximativ 350 cai putere si 374 Newton-Metri.




Nissan 370Z Facelift - Video Oficial



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Nissan 370Z Facelift
mai multe