Gata cu asteptarea: ACESTA este noul BMW Seria 3!

Gata cu asteptarea: ACESTA este noul BMW Seria 3!
  • Primele imagini cu noul BMW Seria 3 au ajuns pe internet
  • Modelul bavarez scoate la iveala un design familiar
  • Premiera oficiala va avea loc in cadrul salonului din Paris
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au mai ramas doar cateva ore pana la mult anticipata sa premiera mondiala, internetul nu mai are rabdare cu cea mai noua generatie a modelului BMW Seria 3 si ne ofera inca de pe acum mai multe fotografii oficiale ale automobilului bavarez.

Organizata in perioada 2 - 14 octombrie, daca luam in considerare si zilele de presa, editia din acest an a Salonului Auto de la Paris va marca debutul unei noi generatii a modelului BMW Seria 3.

Internetul are insa alte planuri pentru cea de-a saptea iteratie a vehiculului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class, oferindu-ne inca de astazi primele fotografii oficiale ale versiunii sedan.

BMW Seria 3 - Primele poze

BMW Seria 3 - Primele poze

BMW Seria 3 - Primele poze

Deconspirata chiar de configuratorul aflat pe site-ul BMW, noua generatie a modelului Seria 3 reprezinta mai degraba o simpla evolutie - decat o adevarata revolutie, a modelului actual.

Asa se face ca principalele modificari exterioare au fost operate la nivel de detaliu, anumite elemente avand ca sursa principala de inspiratie cele mai recente aparitii din gama companiei bavareze.

Situatia prezentata anterior este valabila, de altfel, si la interior, cu mentiunea ca noua generatie a modelului BMW Seria 3 nu are absolut nimic in comun cu automobilul pe care il inlocuieste.

Pe scurt, cea de-a saptea iteratie a vehiculului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class aduce in cabina un "vibe" de X5, cu ceasuri de bord complet digitale - printre alte dotari familiare.

La nivel tehnic, singurele certitudini cu privire la noua generatie Seria 3 constau intr-un minus si de 55 kg comparativ cu modelul actual, respectiv cel mai puternic motor in patru cilindri oferit de BMW.

Toate informatiile oficiale referitoare la automobilul de clasa medie al companiei bavareze vor fi publicate chiar in orele urmatoare, asa ca ramai cu ochii pe 4Tuning pentru meniul complet.

BMW Seria 3 - Primele poze

BMW Seria 3 - Primele poze

BMW Seria 3 - Primele poze

BMW Seria 3 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze BMW Seria 3 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2018