Gata cu asteptarea: ACESTA este noul BMW X6!

Gata cu asteptarea: ACESTA este noul BMW X6!
  • Acesta este noul BMW X6
  • Primele poze au ajuns astazi pe internet
  • Debutul oficial va avea loc curand
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii oficiale ale urmatorului BMW X6 au ajuns astazi pe internet, punand astfel capat tuturor speculatiilor legate de design-ul SUV-ului bavarez cu alura de Coupe.

Lansata pe piata in toamna anului 2014, cea de-a doua generatie a controversatului BMW X6 se apropie cu pasi reprezi de sfarsitul carierei sale. Un nou model care sa concureze cu Audi Q8 si Mercedes GLE Coupe este asteptat sa debuteze insa in perioada imediat urmatoare.

O demonstreaza inclusiv aceste trei fotografii scapate astazi pe internet, care surprind viitorul SUV bavarez cu alura de Coupe complet necamuflat. Si pun astfel capat tuturor speculatiilor legate de design-ul exterior.

Noul BMW X6 - Primele poze

In ceea ce priveste departamentul interior, experienta generatiilor anterioare ne spune ca noul BMW X6 va imprumuta cateva dintre ingredientele care compus reteta actualului X5. Printre care si configuratia cu doua display-uri color, de dimensiuni generoase, la nivelul panoului de bord.

De la modelul proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q7 si Mercedes GLE va fi preluata inclusiv gama de motorizari. Astfel, viitorul SUV bavarez cu alura de Coupe va fi disponibil la vanzare...

... alaturi de numeroase unitati pe benzina si motorina. Unele cu sase cilindri in linie, altele cu opt pistoane in V, capabile sa dezvolte puteri maxime de pana la 625 de cai - daca este sa luam in calcul si urmatoarea generatie a versiunii de inalta performanta BMW X6 M, in configuratia Competition.

Noul BMW X6 - Primele poze

Noul BMW X6 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2019