Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X5 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv. Galerie foto completa

Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X5 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv. Galerie foto completa
  • Gata cu asteptarea
  • BMW prezinta oficial noul X5 cu grila frontala iluminata si display curbat masiv
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 81.100 de euro. Potrivit configuratorului local.

Dezvelita lumii intregi acum mai bine de jumatate de an, inca din prima parte a lui februarie 2023, cea mai recenta iteratie a celebrului BMW X5 a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia - nemtii au publicat, recent, zeci de fotografii proaspete de la exteriorul si, totodata, cu interiorul modelului care concureaza impotriva unor rivali precum Mercedes GLE, acesta remarcandu-se numaidecat prin designul complet restilizat al partii frontale, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde, in premiera absoluta, inclusiv o grila iluminata a radiatorului.

BMW X5 Facelift - Galerie foto

BMW X5 Facelift - Galerie foto

Reteta caracteristica departamentului exterior continua, printre altele, cu un set de jante cu diametrul de pana la 22 de inch si, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o pereche de blocuri optice posterioare redesenate vizibil, pe cand meniul interior culmineaza cu doua displayuri supradimensionate - cu diagonala de 12.3, respectiv 14.9 inch, incadrate intr-o rama cu aspect curbat. Oferit si pe piata din Romania - la preturi incepand de la aproximativ 81.099 de euro, pachetul cu pricina continua, la nivel de cabina, cu o noua consola centrala si nenumarate elemente iluminate, insa din peisaj nu lipsesc, inutil de mentionat, nici dotarile premium.

Sub capota, versiunea imbunatatita a actualului X5 isi va intampina cumparatorii in compania unei game de motorizari formate, pentru prima data in istoria celebrului de la BMW, doar din optiuni electrificate, variantelor mild-hybrid alaturandu-li-se o configuratie PHEV a carei fisa cu specificatii tehnice gazduieste - conform oficialilor producatorului din Munchen, si un consum mediu de 0.8-1.1 la 100 de kilometri. In ciuda celor 489 de cai putere livrati rotilor de pe ambele punti, indeajuns pentru un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 4.8 secunde.

BMW X5 Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze BMW X5 Facelift - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 August 2023