Gata cu asteptarea: uite cum arata la INTERIOR noul Volkswagen GOLF 8!

Gata cu asteptarea: uite cum arata la INTERIOR noul Volkswagen GOLF 8!
  • Prima imagine de la interiorul noului Golf a ajuns pe internet
  • Lansarea compactei Volkswagen va avea loc in toamna acestui an
  • O a doua fotografie ne arata modelul german de la exterior
Distribuie pe Facebook

Intr-un document oficial publicat pe site-ul companiei Volkswagen, o schita color dezvaluie numeroase detalii pretioase cu privire la cabina noul Golf 8.

VW Golf 8 - Primele poze

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumaratoare filme si imagini spion, urmatoarea generatie a compactei Volkswagen Golf nu mai reprezinta nici pe departe o noutate absoluta.

Ce este drept, afirmatia cu pricina se aplica doar in cazul departamentului exterior, pe care fotografii au reusit sa il prinda cu multiple ocazii si in diferite ocazii fara niciun fel de camuflaj.

De fiecare data insa, interiorul viitorului automobil german a scapat de obiectivul aparatelor, lasand publicul si competitia sa se intrebe ce va urma - inclusiv din punct de vedere estetic.

Aceasta asteptare ia astazi sfarsit, o schita color din cadrul unui document oficial de pe site-ul companiei Volkswagen oferind detalii pretioase cu privire la cabina mult anticipatului Golf 8.

VW Golf 8 - Primele poze

Partial incompleta, fotografia respectiva surprinde cele doua ecrane supradimensionate ale noii compacte, unul dintre display-uri avand ca scop afisarea ceasurilor de bord.

Ecranul cu numarul doi insoteste sistemul de infotainment si prezinta, ca principal element de surpriza, o pozitie superioara, acesta aflandu-se pentru prima oara in varful consolei centrale.

Totodata, imaginea in cauza mai lasa la vedere si cateva elemente - usor indescifrabile, legate de volanul in trei spite si comenzile aflate in apropiereaa schimbatorului de viteze.

Intr-un final, acelasi document oficial publicat pe site-ul companiei Volkswagen mai include si o schita exterioara a celei de-a opta generatii de Golf, asteptata sa debuteze in toamna anului curent.

VW Golf 8 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe