Gata cu asteptarea: Volkswagen prezinta oficial prima sa masina construita pe o platforma de Ford

Gata cu asteptarea: Volkswagen prezinta oficial prima sa masina construita pe o platforma de Ford
  • Gata cu asteptarea: Volkswagen prezinta oficial...
  • ... prima sa masina construita pe o platforma de Ford
Distribuie pe Facebook

Programata sa intre in productia de serie la inceputul toamnei, cea de-a doua generatie a celebrei camionete vandute sub denumirea de Amarok va fi disponibila in compania a trei unitati. Doua dieseluri si-un benzinar.

Ultima parte a anului curent marcheaza debutul unui nou vehicul comercializat sub logo-ul marcii Volkswagen, celebrul constructor din Wolfsburg publicand - in cursul zilei de astazi, primele fotografii si informatii oficiale ale noului Amarok. Asamblat - de aceasta data, pe platforma principalului sau rival, modelul Ford Ranger, pick-up-ul nemtilor isi va intampina viitorii cumparatori alaturi de o lungime de aproximativ 5.35 metri, un plus de circa 96 de milimetri comparativ cu predecesorul sau.

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Lista dimensiunilor disponibile continua cu un ampatament de circa 3.27 de metri, cu 173 de milimetri mai mare decat anterior, pe cand sarcina utila a crescut de la o tona la 1.160 de kilograme, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat de presa. Un alt punct de atractie consta in plafonul care suporta acum greutati de pana la 350 de kilograme, astfel ca printre dotarile optionale puse la dispozitia clientilor...

... se va regasi si un cort pentru patru persoane. Sub capota, urmatoarea generatie a celebrei camionete vandute de Volkswagen sub denumirea de Amarok a pregatit - in functie de piata de desfacere, un benzinar turbo de 2.3 litri si 302 CP, la randul sau provenienta Ford, un diesel de 2.0 litri si 150 sau 170 CP in varianta echipata cu o singura turbina si 204 ori 209 CP in versiunea bi-turbo, un diesel de 3.0 litri si 241 sau 250 CP - valori livrate, in marea majoritate, rotilor de pe ambele punti.

Reteta caracteristica masinii din Wolfsburg cuprinde, in standard ori optional, de la caz la caz, si o transmisie automata in zece rapoarte, si faruri cu matrice de LED-uri, si jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch. Din peisaj nu lipsesc, dupa cate mentioneaza conducerea companiei producatoare, nici ceasurile de bord digitale si configurabile, nici display-ul central de 12 inch, nici boxele Harman Kardon.

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Volkswagen Amarok
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2022