Gata cu misterul. Uite cat costa noua masina a fostului inginer sef de la BMW M

Gata cu misterul. Uite cat costa noua masina a fostului inginer sef de la BMW M
  • Noul Hyundai i30 N porneste in Germania de la 29.700 de euro
  • Echiparea standard include un benzinar de doi litri si 250 CP
  • Clientii pot opta si pentru un model Performance cu 275 CP
Distribuie pe Facebook

Echiparea de baza include o motorizare turbo de doi litri si aproximativ 250 de cai putere, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 6.4 secunde.

Sub comanda fostului inginer sef al diviziei BMW M, Hyundai a lansat in toamna acestui an primul sau automobil sportiv de clasa compacta. Botezat i30 N, modelul respectiv porneste in Germania de la 29.700 de euro si propune un benzinar turbo de doi litri, cu 250 de cai putere sub capota.

O transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza fisa tehnica a produsului sud-coreean, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 6.4 secunde. Potrivit primelor informatii oficiale, viteza maxima este de 250 km/h.

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Noul Hyundai i30 N se diferenteaza de celelalte versiuni de echipare prin spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente sau eleron pentru plafon. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele pe 18 inch cu anvelope marca si modelul Michelin Pilot Super Sport.

Automobil sportiv de clasa compacta al companiei sud-coreene mai dispune in standard si de blocuri optice cu tehnologie LED, discuri de franare de 330 mm pe puntea fata ori amortizoare ajustabile. Clientii primesc in schimbul sumei de 29.700 de euro si numeroase dotari de confort.

In aceasta categorie se inscriu climatizare automata, incalzirea din scaunele fata sau cele sase difuzoare ale instalatiei audio. Pentru siguranta pasagerilor, noul Hyundai i30 N ofera - fara niciun cost suplimentar, mai multe sisteme active, printre care si franarea autonoma de urgenta.

Pentru 2.500 de euro in plus, cu pornire de la 32.200 de euro, automobil sportiv de clasa compacta al companiei sud-coreene este disponibil intr-o varianta Performance. In libera traducere, benzinarul turbo de doi litri anterior mentionat dezvolta o putere maxima mai mare, de 275 CP.

Hyundai i30N

Fisa tehnica este completata si de-aceasta data de o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, insa apare un diferential electronic. Drept urmare, daca viteza maxima este in continuare de 250 de kilometri pe ora, sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza acum doar 6.1 secunde.

Exceptand elementele anterior amintite, noul Hyundai i30 N Performance se mai bucura in standard si de jante pe 19 inch cu anvelope Pirelli P Zero ori discuri de franare pe puntea fata cu diametrul de 345 mm. O alta surpriza placuta o reprezinta sistemul de evacuare cu valve controlabile.

Cele doua versiuni ale modelului sportiv de clasa compacta al companiei sud-coreene difera si la nivel de dotari. Mai precis, varianta de top pluseaza cu un buton pentru pornirea / oprirea motorului in patru cilindri si un sistem pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, printre altele.

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Hyundai i30N
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2017