Geneva 2014: Audi S1, mini hot-hatch-ul cu 231 CP si tractiune integrala

Geneva 2014: Audi S1, mini hot-hatch-ul cu 231 CP si tractiune integrala
  • Noul Audi S1 a debutat la Geneva Motor Show
  • Modelul ofera un 2.0 turbo de 231 CP si tractiune integrala
  • Viteza maxima este de 250 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Audi au pregatit numeroase surprize pentru editia cu numarul 84 a Salonului Auto de la Geneva, insa parca nici una dintre acestea nu s-a ridicat la nivelul noului S1.

Anuntat la mijlocul lunii trecute, noul Audi S1 reprezinta produsul ideal pentru cei care cauta satisfactii mari in pachete mici, versiunea de inalta performanta a modelului german de clasa mini impresionand in special prin propulsorul sau turbo in patru cilindri, cu capacitate de doi litri si 231 cai putere.

O alta surpriza placuta oferita de noul Audi S1 consta in prezenta pe lista cu specificatii tehnice a sistemului de tractiune integrala quattro, care contribuie decisiv la realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde. Viteza maxima? Ce-ai zice de 250 de kilometri pe ora? Suna bine, nu-i asa?

Geneva 2014: Audi S1Geneva 2014: Audi S1

Geneva 2014: Audi S1

Iar vestile imbucuratoare nu se opresc aici. La fel ca si in cazul variantei standard, versiunea de inalta performanta a modelului german de clasa mini se bucura de un aspect pe masura performantelor sale, aspect scos in evidenta printr-un kit aerodinamic agresiv stilizat si compus din prize frontale supradimensionate, eleron pentru plafon, plus spoiler posterior cu difuzor inclus si evacuare cu patru tobe de esapament.

De asemenea, noul Audi S1 se mai poate lauda la exterior si cu jante de pana la 18 inci, ce ascund etriere finisate in rosu, sau blocuri optice accesorizate cu insertii de tip LED, in timp ce aspectul interior iese in evidenta prin numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta.

In ceea ce priveste lista cu preturi, ar trebui sa stii ca versiunea de inalta performanta a modelului german de clasa mini porneste, in Germania, de la 29.950 euro pentru versiunea in trei usi si de la 30.800 euro pentru varianta cu cinci portiere.

Geneva 2014: Audi S1Geneva 2014: Audi S1

Geneva 2014: Audi S1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Geneva 2014: Audi S1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2014