Geneva 2014: Noul S-Class Coupe imbina cu mare succes luxul si sportivitatea

Geneva 2014: Noul S-Class Coupe imbina cu mare succes luxul si sportivitatea
  • Noul Mercedes S-Class Coupe a debutat oficial la Geneva
  • Modelul german imbina cu succes luxul si sportivitatea
  • Gama de motorizari propune un V8 twin-turbo de 455 CP
Distribuie pe Facebook

Cei care visau la achizitionarea unui Bentley Continental GT si-ar putea schimba radical parerea la vederea noului Mercedes S-Class Coupe.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, desfasurat zilele acestea in cadrul centrului Palexpo din apropierea aeroportului international al orasului elvetian, inlocuitorul modelului Mercedes CL-Class reprezinta cea mai pura forma si definite a coupe-ului, automobilul constructorului din Stuttgart reusind sa imbine cu mare succes luxul si sportivitatea.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea in doua usi a limuzinei Mercedes S-Class iese in evidenta printr-un design elegant, dar in acelasi timp agresiv, noul Mercedes S-Class Coupe impresionand in special prin aspectul impunator al partii frontale, ce se lauda - printre altele, si cu faruri decorate cu 47 de cristale Swarovski.

Geneva 2014: Mercedes S-Class CoupeGeneva 2014: Mercedes S-Class Coupe

Geneva 2014: Mercedes S-Class Coupe

De asemenea, inlocuitorul modelului Mercedes CL-Class se mai remarca si prin numeroase linii, respectiv formele proeminente regasite la nivelul profilului lateral, o alta atractie coupe-ului german fiind reprezentata de antiteza dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat. Nu lipsesc din meniul exterior nici jantele de dimensiuni generoase, lista cu atractii principale continuand cu interiorul ce ofera infinite insertii de piele, accente de lemn si, nu in ultimul rand, un volan cu design in trei spite.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Mercedes S-Class Coupe este disponibil pentru moment exclusiv in compania unei unitati V8 twin-turbo de 4.663 centimetri cubi, 455 cai putere si 700 Newton-Metri. Viitorul ne va aduce insa si alte optiuni, precum o varianta S600 cu motor V12 twin-turbo de sase litri sau doua modele de inalte performanta: un 63 AMG cu motor V8 twin-turbo si 585 cai putere, respectiv un 65 AMG cu motor V12 twin-turbo si 630 cai putere.

Geneva 2014: Mercedes S-Class Coupe

Geneva 2014: Mercedes S-Class CoupeGeneva 2014: Mercedes S-Class Coupe

Geneva 2014: Mercedes S-Class Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Geneva 2014: Mercedes S-Class Coupe
mai multe