Geneva 2014: Qoros 3 Hatch se anunta un rival de temut pentru Golf & Co.

Geneva 2014: Qoros 3 Hatch se anunta un rival de temut pentru Golf & Co.
  • Qoros a prezentat la Geneva noul model Qoros 3 Hatch
  • Hatchback-ul asiatic impresioneaza la capitolul dotari
  • Gama de motorizari include un propulsor de 1.6 litri
Distribuie pe Facebook

Nu arata la fel de bine ca Mazda3 sau SEAT Leon si probabil ca nu ofera nici acelasi nivel de rafinament precum un Ford Focus sau Volkswagen Golf. Cu toate acestea, noul Qoros 3 Hatch se bucura de alte caracteristici care sa-l transforme intr-un rival de temut printre hatchback-urile europene.

Asa cum precizam si la mijlocul lunii trecute, noul Qoros 3 Hatch are la baza aceeasi platforma modulara precum versiunea sedan si promite sa ofere un spatiu interior extrem de generos, cei 2.690 de milimetri ai ampatamentului si capacitatea de incarcare a portbagajului de 1.105 litri - valoare caracteristica situatiilor cu bancheta spate rabatata, reprezentand cele mai puternice dovezi in acest sens.

Geneva 2014: Qoros 3 Hatch

De asemenea, rivalul chinezesc pentru Golf & Co. mai impresioneaza intr-un mod extrem de placut si la capitolul siguranta, respectiv dotari, lista cu echipamente oferite in standard incluzand, printre altele, si ABS, EBD, imobilizator motor, limitator de viteza, sase culori exterioare, jante din aliaj, aer conditionat, keyless go, sistem audio, ecran tactil cu diagonala de opt inci, platforma QorosQloud™ si tehnologia Qoros MMH™ (Multi Media Hub).

Geneva 2014: Qoros 3 Hatch

Geneva 2014: Qoros 3 HatchGeneva 2014: Qoros 3 HatchGeneva 2014: Qoros 3 Hatch

Si cu toate acestea, nu este cazul sa jubilezi. Nu de alta dar, spre deosebire de hatchback-urile europene, noul Qoros 3 Hatch este disponibil in compania unei singure motorizari pe benzina, de 1.6 litri. O motorizare livrata in doua versiuni diferite, ce-i drept, dintre care una aspirata si cu 126 CP sub capota, iar cealalta supraalimentata si capabila sa ofere circa 156 cai putere si 210 Newton-Metri.

Geneva 2014: Qoros 3 HatchGeneva 2014: Qoros 3 Hatch

In cazul in care aceasta situatie nu te deranjeaza, atunci nu mai ramane decat un singur impediment peste care sa treci. Rivalul chinezesc pentru Golf & Co. nu arata la fel de bine precum o Mazda3 sau un SEAT Leon, noul Qoros 3 Hatch urmand sa iasa in evidenta prin aceleasi linii si forme simple ce caracterizeaza versiunea sedan, grila frontala alungita, proiectoarele rotunde si stopurile reduse ca dimensiuni conferindu-i insa un plus de sportivitate variantei in cinci usi.

Geneva 2014: Qoros 3 Hatch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Geneva 2014: Qoros 3 Hatch
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2014