Ghici unde iti poti lua un Macan cu 13.300 de dolari. Cel putin arata ca un Porsche. Pe intuneric

Ghici unde iti poti lua un Macan cu 13.300 de dolari. Cel putin arata ca un Porsche. Pe intuneric
  • Chinezii de la Zotye revine cu copia Porsche-ului Macan
  • Daca la exterior gasim unele diferente, interiorul este aproape identic cu cel al SUV-ului german
  • Pretul de pornire al Zotye-ului SR8 este de 13.300 de dolari
Distribuie pe Facebook

Chinezii lovesc din nou piata auto cu Zotye SR8. Cu alte cuvinte, o copie ieftina a Porsche-ului Macan. Si cand spunem ieftina, nu ne referim la faptul ca a copiat SUV-ul german. Sau nu doar la asta.

Dupa copia Volkswagen-ului Tiguan, constructorul chinez de automobile Zotye revine cu modelul SR8. Si nu, nu este primul model pe care sa-l dezvolte ei de la inceput, ci este asa cum v-ati fi asteptat o copie a unei masini mult mai cunosute, de aceasta data a Porsche-ului Macan.

Zotye SR8

Totusi, exista si o parte buna. Echipa de creatie nu s-a dus de tot in pauza de masa atunci cand au desenat acest model, astfel ca ne putem da seama de unele diferente dintre cele doua masini. Spre exemplu, SR8-ului ii lipsesc tehnologia si calitatea materialelor intalnite la Macan, iar varianta chinezeasca este mai putin agresiva decat cea germana. Deasemenea, farurile si stopurile sunt ceva mai mari si se "preling"pe panourile laterale ale carosieriei.

Zotye SR8Zotye SR8

In ceea ce priveste interiorul, chinezii au revenit la vechile obiceiuri si au copiat mare parte din el, inclusiv volanul, partea inferioara a consolei centrale, modul de asezare al butoanelor si nu il ultimul rand ceasul pozitionat deasupra bordului. Cum spuneam in randurile precedente, calitatea materialelor si tehnologia lasa de dorit.

Zotye SR8

Porsche-ul Macan este o masina scumpa atat in Europa, cat si in China unde pentru un exemplar trebuie sa scoti din buzunar 56.000 de dolari (pretul de pornire). Ei bine, conform presei asiatice, modelul SR8 al celor de la Zotye va porni de la...atentie, 13.300 de dolari, iar pentru varianta de top va trebui sa platesti in plus 1.700 de dolari.

Zotye SR8Zotye SR8

Sursa foto: CarsNewsChina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Zotye SR8
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2016