Gloria Mercedes-ului E-Class break nu a durat mult. Intra in scena Porsche Panamera Sport Turismo

  • Porsche a lansat versiunea break a modelului Panamera
  • Sport Turismo vine cu mai mult spatiu interior si cu un nou design a partii spate
  • Porsche Panamera Sport Turismo va debuta la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Constructorul german Porsche a confirmat ca versiunea break a modelului Panamera se va numi Sport Turismo si va debuta la Salonul Auto de la Paris.

Mai nou, piata masinilor break este locul de batalie unde marii constructori de automobile se lupta pentru suprematie. Cel mai nou membru al acestui segment este nimeni altul decat Porsche-ul Panamera break, botezat Sport Turismo.

Porsche Panamera Sport Turismo Concept

Versiunea break a luat numele de la conceptul pe care este bazata, iar inafara de spatiul interior mai mare si un nou design a partii spate, nu se diferentiaza prea mult de Porsche-ul Panamera lansat cu ceva timp in urma.

Porsche Panamera Sport Turismo ConceptPorsche Panamera Sport Turismo Concept

Acestea impart pana si propulsoarele, astfel ca in cazul Sport Turismo-ului clientii pot alege din 3 configuratii, 4S, 4S Diesel, si Turbo, care va ascunde sub capota cel mai puternic motor al gamei, V8-ul de 4.0 litri bi-turbo.

Porsche Panamera Sport Turismo Concept

In viitorul apropiat, a doua generatie a modelului Panamera va primi doua versiuni performante hibrid, a caror tehnologie a fost imprumutata de la incredibilul 918 Spyder.

Porsche Panamera Sport Turismo ConceptPorsche Panamera Sport Turismo Concept

Inainte ca imaginatia sa v-o ia razna, trebuie sa stiti ca cel putin in acest moment constructorul german Porsche nu se gandeste la o varianta coupe sau decapotabila a modelului Panamera. Dar cine stie pe viitor.

Porsche Panamera Sport Turismo Concept

Porsche-ul Panamera Sport Turismo este asteptat sa-si faca debutul oficial in luna octombrie a acestui an, cu prilejul Salonului Auto de la Paris. Dupa acest moment important, modelul va parasi linia de ansamblare inainte de finalul anului.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Porsche Panamera Sport Turismo Concept
mai multe