Hai sa-i asculti evacuarea din titan. Uite cum suna noul Golf R Performance!

Hai sa-i asculti evacuarea din titan. Uite cum suna noul Golf R Performance!
  • Noul Golf R Performance a debutat oficial la Geneva
  • Hot-hatch-ul german ofera diverse imbunatatiri tehnice si estetice
  • Clientii vor avea in continuare la dispozitie 310 CP
Distribuie pe Facebook

Dezvelit public chiar in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, noul Volkswagen Golf R Performance propun un set intreg de accesorii pentru un plus de performanta, dupa cum o sugereaza si numele sau, de altfel.

Pe langa imbunatatirile aduse pachetului aerodinamic, hot-hatch-ul de origine germana mai propune si un sistem de franare superior din punctul de vedere al eficientei, dar si patru anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici blocurile optice cu tenta fumurie, un alt element notabil ce anunta prezenta noului Volkswagen Golf R Performance pe strazile si circuitele planetei constand in evacuarea realizata din titan de compania Akrapovic.

In ceea ce priveste fisa tehnica, trebuie precizat ca si aceasta editie speciala a hot-hatch-ului de origine germana este pusa in miscare tot de un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitate de doi litri, sinonim cu 310 cai putere.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in continuare intr-un timp de 4.6 secunde, noul Volkswagen Golf R Performance continuandu-si insa apoi incursiunea pana la 267 de kilometri pe ora multumita inlaturarii limitatorului vitezei.

Acestea fiind spuse, lasam in urma prezentarile, respectiv introducerile oficiale si revenim la subiectul principal al materialului in cauza, si anume modul in care suna evacuarea din titan hot-hatch-ului de origine germana.

Distribuie pe Facebook
mai multe