Honda a lansat si in Romania noul CR-V. Modelul japonez porneste de la 46.900 de euro si nu ofera nici macar o singura motorizare diesel

Honda a lansat si in Romania noul CR-V. Modelul japonez porneste de la 46.900 de euro si nu ofera nici macar o singura motorizare diesel
  • Honda a lansat si in Romania noul CR-V
  • Modelul japonez porneste de la 46.900 de euro si nu ofera nici macar o singura motorizare diesel
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie, in schimb, fie un sistem de propulsie hibrid, fie un ansamblu PHEV.

Dezvelita lumii intregi acum mai bine de cinci luni, inca de la sfarsitul primaverii anului 2023, cea de-a sasea generatie a celebrei game comercializate de Honda sub denumirea de CR-V a fost lansata de curand, chiar la inceputul acestei saptamani, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la 46.900 de euro.

Oferita sub indicativul Executive e:HEV Hybrid, varianta de baza a modelului japonez combina un motor aspirat de 2.0 litri, pe benzina, cu doua unitati electrice pentru o putere de 184 de cai - livrata rotilor de pe puntea fata pentru un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 9.0 secunde.

Honda CR-V

Honda CR-V

Honda CR-V

Honda CR-V

Honda CR-V

Aceeasi versiune entry-level a noii Honda CR-V mai are de anuntat - printre altele, si o viteza de top de aproximativ 194 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant se invarte in jurul unei valori de 5.9 litri la 100 de kilometri. Daca vine - in schimb, vorba despre lista cu dotari standard, ei bine...

... cea mai accesibila varianta a modelului japonez isi va intampina cumparatorii din Romania alaturi de blocuri optice - atat faruri, cat si stopuri, cu tehnologie LED, de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, de camera video pentru mersul cu spatele, o tapiterie din piele, instalatie audio cu noua boxe in echipare.

Noua Honda CR-V mai ofera, totodata, si o versiune Executive e:HEV Hybrid cu 184 CP pe ambele punti - aceasta avand nevoie de 9.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza de top nu mai depaseste 187 km/h - pe cand consumul mediu de carburant urca pana la 6.6%, precizeaza fisa cu specificatii tehnice.

Lista cu optiuni continua cu o varianta Advance e:HEV Hybrid de 184 de cai putere - care dispune, in standard, si de tractiune integrala, camera de 360 de grade, faruri LED cu faza lunga adaptiva, afisaj pe parbriz, scaune fata ventilate, bancheta spate cu functie de incalzire, difuzoare de inalta fidelitate, de la Bose.

In ceea ce priveste versiunea de top, cunoscuta sub indicativul Advance Tech e:PHEV Hybrid, aceasta pune la dispozitia clientilor - dupa cum o sugereaza a sa denumire, un ansamblu plug-in hybrid. Unde o unitate de 2.0 litri, pe benzina, lucreaza alaturi de un motor electric - alimentat de o baterie litiu-ion de 17.7 kWh.

Varianta mentionata anterior beneficiaza - la randul sau, de 184 CP, performantele anuntate cuprinzand inclusiv un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 9.4 secunde si o viteza de top de 195 km/h, principalul element de atractie constand in consumul mediu de 0.8%.

Honda CR-V

Honda CR-V

Honda CR-V

Honda CR-V

Honda CR-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Honda CR-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2023