Honda a publicat acum primele poze si detalii oficiale: acesta este noul Civic Type R!

Honda a publicat acum primele poze si detalii oficiale: acesta este noul Civic Type R!
  • Honda a publicat acum primele poze si detalii oficiale
  • Acesta este noul Civic Type R!
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a mult anticipatului hot-hatch de origine japoneza a fost programata pentru anul viitor.

O motorizare turbo de 1.5 litri - pe benzina, si undeva in jurul a 180 de cai putere. Sunt caracteristicile versiunii de top a noii game Honda Civic Hatchback, prezentata publicului larg chiar in prima jumatate a lui 2021, daca mai trebuia mentionat.

Situatia se va schimba insa in perioada urmatoare de timp, oficialii marcii japoneze anuntand, recent, debutul variantei Type R.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi anul viitor, versiunea de performanta a noii game Honda Civic Hatchback ascunde - sub camuflajul omniprezent, nenumarate piese de caroserie stilizate pentru o doza extra de agresivitate. Unele 100% noi.

Lista atractiilor exterioare culmineaza cu eleronul de la nivelul hayon-ului, insa nici evacuarea tripla nu va trece neobservata.

De cealalta parte a portierelor, la nivel de cabina, mult anticipata varianta Type R a japonezilor ar trebui sa ofere si scaune sport. Plus volan multifunctional si - de ce nu, diferite detalii interioare specifice, precum ornamente si tapiterie speciale.

Motorizarea de sub capota nu ramane decat un mare mister, insa ultimele zvonuri vorbesc despre un 2.0 turbo cu peste 300 CP.

Honda Civic Type R - Primele poze

Honda Civic Type R - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2021