Honda anunta un SUV cu motor turbo si cutie in noua trepte. Uite primele imagini cu noul Avancier

Honda anunta un SUV cu motor turbo si cutie in noua trepte. Uite primele imagini cu noul Avancier
  • Honda a prezentat oficial noul Avancier
  • Modelul japonez ofera un 2.0 turbo
  • SUV-ul cu pricina va fi vandut doar in China
Distribuie pe Facebook

Honda a sosit in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Beijing alaturi de un SUV impozant pe nume Avancier. Noul model promite in versiunea de top un propulsor turbo de doi litri si o cutie automata cu noua trepte de viteza.

Aproximativ un an. De atat au avut nevoie cei de la Honda pentru a lansa o versiune de serie a spectaculosului Concept D, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia editiei de anul trecut a aceluiasi Salon Auto de la Beijing.

Botezat Avancier, modelul care a prins viata din acel impresionant studiu de design va fi disponibil la vanzare inainte de sfarsitul acestui an, disponibilitatea sa fiind, din pacate, limitata la piata din China.

Honda Avancier

Si spunem din pacate pentru ca, conform primelor informatii, SUV-ul in cauza este pus in miscare de un benzinar turbo de doi litri, oferita la pachet alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte si unui sistem de tractiune integrala.

Desi nu este nimic oficial la acest moment, presa de specialitate din China speculeaza ca noua Honda Avancier va avea parte inclusiv de o versiune aspirata de 2.4 litri, respectiv o varianta cu propulsie hibrida.

In ceea ce priveste departamentul estetic, automobilul japonez iese in evidenta in special prin farurile echipate cu tehnologia LED si alaturate unei grile frontale caracterizate de elemente cromate la nivelul partii superioare.

Honda Avancier

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici aripile laterale proeminente ce ascund jante bi-colore in cinci spite, meniul exterior incheindu-se in cele din urma cu linia plafonului trasata oarecum in stilul unui coupe.

Cat despre oferta interioara, noua Honda Avancier atrage atentia atat prin ecranul supradimensionat destinat sistemului de infotainment, cat si prin lipsa schimbatorului de viteze - schimbatorului traditional, mai corect spus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2016