Honda Civic 2014 vine cu o serie de imbunatatiri

Honda Civic 2014 vine cu o serie de imbunatatiri
  • Honda Civic a primit cateva imbunatatiri pentru versiunea 2014
  • Modificarile vizeaza atat aspectul tehnic, cat si cel estetic
  • Clientii pot opta si pentru un nou pachet de siguranta
Distribuie pe Facebook

Noul Civic va suferi cateva modificari legate de tinuta de drum si de stil. Motivul acestor schimbari anuntate de compania nipona se leaga de nevoia de sportivitate pe care Honda doreste sa o imprime hatchback-ului sau.

Cele mai importante schimbari legate de cea de-a noua generatie a hatchback-ului de succes Honda Civic se afla sub capota. Potrivit primelor informatii, modelul revizuit beneficiaza de un nou sistem de directie asistat electronic, la care inginerii companiei nipone au lucrat pentru a putea oferi mai mult control la viteze mai mari de deplasare.

Honda Civic 2014

Amortizoarele fata si cele spate au fost si ele optimizate pentru a imbunatati comportamentul caroseriei si al manevrabilitatii in general. Producatorul a precizat ca a facut aceste modificari ca raspuns la cererile clientilor si dealerilor Honda, iar schimbarile au fost operate la fabrica din Swindon, Marea Britanie. Noul Civic primeste insa si modificari in privinta aspectului, atat la exterior, cat si la interior.

Astfel, sunt prezente geamurile fumurii, iar haionul, conturul placutelor de inmatriculare si spoilerele au finisaje colorate in negru. Tot la exterior se remarca si noile jante din aliaj de 16 inchi care vin in dotarea standard. Interiorul noii Honda Civic 2014 cuprinde cusaturi albe la nivelul scaunelor, al volanului si al levierului, plastic negru lucios si insertii de aluminiu la nivelul suportului de pahare.

Honda Civic 2014

Un alt plus la nivelul noii game Honda Civic il reprezinta pachetul de siguranta numit "Advanced Driving Assist Systems". Este o optiune de 500 de lire sterline, care va fi oferita atat pe noul Civic Tourer lansat la Frankfurt in luna septembrie, cat si pe versiuea hatcback. Sistemul include avertizarea pentru parasirea benzii de mers, recunoasterea semnelor de circulatie, sistem de avertizare a unghiului mort si frana activa in oras.

Preturile nu au fost inca confirmate, insa este posibil sa fie putin mai ridicate decat cele actuale care, in Marea Britanie, incep de la 16.995 de lire pentru versiunea pe benzina 1.4 litri i-VTEC.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2013