Honda lanseaza in Romania noul CR-V 1.6 i-DTEC. AFLA CAT COSTA!

Honda lanseaza in Romania noul CR-V 1.6 i-DTEC. AFLA CAT COSTA!
  • Honda a lansat in Romania noul CR-V 1.6 i-DTEC
  • Modelul ascunde sub capota 120 CP si 300 Nm
  • Preturile pornesc de la 21.690 euro fara TVA
Distribuie pe Facebook

Incepand cu aceasta luna, cea mai noua generatie a modelului Honda CR-V este disponibila la vanzare, pe piata din Romania, si in compania unei motorizari turbodiesel de 1.6 litri.

Honda a profitat de editia din acest an a Salonului Auto Bucuresti pentru a lansa pe piata locala o noua motorizare pentru ultima generatie a SUV-ului Honda CR-V. O noua motorizare diesel, prima din seria de propulsoare Earth Dreams, cu o capacitate cilindrica de 1.6 litri si capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 120 cai putere si 300 Newton-Metri, mai exact.

Echipat cu acest propulsor, SUV-ul companiei japoneze de automobile poate accelera de la 0 la 100 km/h in aproximativ 11.2 secunde, in timp ce viteza maxima se situeaza in jurul valorii de 182 kilometri pe ora. In ceea ce priveste consumul de carburant, noua Honda CR-V 1.6 i-DTEC are nevoie de numai 4.5 litri pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri, in timp ce emsiile medii de dioxid de carbon nu depasesc 119 grame per kilometru.

SAB 2013

Noua Honda CR-V 1.6 i-DTEC se adreseaza in special familistilor care isi doresc un automobil cu aspect de SUV, dar care sunt preocupati in acelasi timp atat de consum, cat si de costurile de intretinere. De asemenea, SUV-ul companiei japoneze reprezinta alegerea ideala si pentru cei care doresc sa treaca de la o masina compacta sau de clasa medie la una cu un spatiu interior superior si o capacitate de incarcare marita.

Noua Honda CR-V 1.6 i-DTEC este disponibila la vanzare pe piata din Romania incepand cu aceasta luna, exclusiv intr-o versiune cu sistem de tractiune fata, la un pret de pornire de 21.690 euro fara TVA - pret caracteristic nivelului de echipare Confort.

SAB 2013

Despre Honda CR-V

Lansata in anul 1995, Honda CR-V este in prezent unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri ale planetei, compania japoneza reusind sa comercializeze in tot acest timp, la nivel global, peste cinci milioane de exemplare.

Honda CR-V se bucura de succes si pe piata auto din Romania, cea de-a patra generatie a SUV-ului nipon inregistrand de la lansarea sa de anul trecut si pana in prezent aproximativ 220 de comenzi.

SAB 2013

Distribuie pe Facebook
mai multe