Huawei incepe vanzarea de masini electrice bazate pe tehnologia proprie

Huawei incepe vanzarea de masini electrice bazate pe tehnologia proprie
  • Huawei incepe vanzarea de masini electrice bazate pe tehnologia proprie
  • Compania va pune in vanzare in magazinele sale din China un coupe SUV electric, SERES SF5
Distribuie pe Facebook

Huawei a anuntat, la cea de-a 19-a expozitie internationala a industriei de automobile din Shanghai, ca va comercializa, alaturi de compania auto chineza SERES, un vehicul electric - noul SERES SF5, ce va fi disponibil in magazinele Huawei din toata China. Este pentru prima data, cand Huawei include un partener de vehicule in ecosistemul sau „1 + 8 + N”.

Tehnologii Huawei de inalta performanta pentru o experienta de condus excelenta

Ca raspuns la temerile consumatorilor legate de reincarcarea si autonomia vehiculelor electrice, Huawei si SERES au creat un nou sistem de extensie a autonomiei. Noul SERES SF5, echipat cu HUAWEI DriveONE Three-in-One Electric Drive, ofera flexibilitate utilizatorilor, cu o autonomie de 180 km in modul electric pur pentru a satisface nevoile navetistilor zilnici din oras si de peste 1.000 km in modul de autonomie extinsa pentru calatorii pe distante lungi. Capacitatile de inalta performanta se mandresc cu o acceleratie de 0-100 km / h in 4.68s. Performanta vehiculului este, de asemenea, sustinuta de sasiul usor din aluminiu si de un sistem avansat de suspensie oferind o acceleratie rapida, un control precis al stabilitatii si o absorbtie superioara a socurilor.

Solutiile HUAWEI HiCar permit utilizatorilor sa comute fara probleme intre aplicatiile de telefonie mobila si panoul central de control al vehiculului, oferind acces la navigatie, muzica si multe altele, oricand, oriunde. Totodata, ofera control vocal interactiv, permitand utilizatorilor sa se concentreze pur si simplu pe condus. HUAWEI HiCar poate, de asemenea, conecta cu usurinta masina la alte dispozitive inteligente, astfel incat utilizatorii din masina sa poata activa acasa, aparatul de aer conditionat, televizorul si alte dispozitive.

Sistemul audio surround tridimensional al vehiculului este format din 11 boxe, reglate de tehnicienii HUAWEI SOUND si experti in acustica.

Noul SERES SF5 are un mod de reincarcare de urgenta, de la vehicul la vehicul (vehicle –to-vehicle, V2V), care poate furniza energie vehiculelor izolate in zone greu accesibile. De asemenea, masina este prevazuta cu modul de alimentare cu energie vehicul la incarcare (vehicle-to-load, V2L) pentru aparate radio si alte echipamente.

SERES SF5 indeplineste standardele de design de siguranta de cinci stele, cu un corp realizat din otel termoformat de 1500Mpa, cu rezistenta ultra-mare, robust si fiabil. În plus, masina are si conducere asistata automata la nivel L2 +, asistenta la trafic aglomerat si multe alte caracteristici. Pentru confortul suplimentar al conducatorului, scaunele din fata ale masinii sunt sport si sunt dotate cu functii de ventilatie, incalzire si masaj.

Noul model va fi disponibil in magazinele Huawei din China incepand cu 21 aprilie

Disponibil in China la 246.800 CNY (4WD) si 216.800 CNY (2WD), noul SERES SF5 vine in patru culori - Deep Ocean Blue, Charcoal Black, Pearl Pearl si Titanium Silver Grey - impreuna cu Midnight Black, Garnet Red si Ivory White pentru ornamentele interioare.

Huawei incepe vanzarea de masini electrice bazate pe tehnologia proprie

Huawei incepe vanzarea de masini electrice bazate pe tehnologia proprie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2021