Hyundai anunta o versiune mult imbunatatita. Noua masina se bate cu Golf 8 si Leon 4

Hyundai anunta o versiune mult imbunatatita. Noua masina se bate cu Golf 8 si Leon 4
  • Hyundai anunta debutul noului i30 Facelift
  • Modelul de clasa compacta debuteaza la Geneva
  • Design-ul nu va fi singurul aspect imbunatatit
Distribuie pe Facebook

O prima aparitie in public a fost programata chiar pentru inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide larg portile - pentru public si presa, deopotriva.

Dezvelit cu surle si trambite in toamna anului 2016, actualul Hyundai i30 se apropie cu pasi repezi de mijlocul carierei sale. Este si motivul pentru care concurentul lui Golf va primi o versiune imbunatatita in urmatoarea perioada de timp.

Anticipat de o fotografie data chiar astazi publicitatii, ce surprinde aspectul partii frontale, noul model va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto programat sa se desfasoare la Geneva in perioada 5 - 15 martie.

Comparativ cu originalul, hatch-ul programat sa debuteze luna viitoare aduce in prim plan un plus de agresivitate, datorat in special grilei radiatorului, dar si prizelor uriase de aer La aceasta senzatie contribuie si farurile atent redesenate.

Important de mentionat, teaser-ul publicat astazi de Hyundai surprinde versiunea imbunatatita a actualului i30 in echiparea N Line, astfel ca modelele "normale" nu vor arata nici pe departe la fel de... "suparate".

Pentru moment, informatiile legate de gama de motorizari raman un mister, insa se crede ca viitorul concurent al proaspat (re)lansatului Golf va oferi un plus de eficienta. Asadar, o solutie de tip micro-hibrid nu este exclusa din peisaj.

Vantul schimbarii isi va face simtita "adierea" inclusiv la nivel de interior, acolo unde cumparatorii vor avea la dispozitie - pentru prima data - un display color care sa afiseze noile instrumente de bord digitale.

Tot ce trebuie sa stim despre versiunea imbunatatita a actualului Hyundai i30 vom afla in saptamanile urmatoare. Doar 21 de zile au mai ramas pana cand primul Salon Auto de la Geneva din decada 2020 isi va deschide larg portile.

Hyundai i30 Facelift - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2020