Hyundai Equus by Hermes sau Cum arata limuzina coreeana suprema

Hyundai Equus by Hermes sau Cum arata limuzina coreeana suprema
In timp ce publicul nord-american facea cunostinta cu versiunea imbunatatita a modelului Equus, oficialii Hyundai dezvaluiau in cadrul Salonului Auto de la Seul versiunea speciala Equus by Hermes, automobil rezultat in urma unei colaborari stranse intre constructorul sud-coreean si celebra casa de design franceza.
Distribuie pe Facebook

Dezvoltat pe parcursul a doi ani si botezat sugestiv Hyundai Equus by Hermes, impresionantul automobil rezultat in urma colaborarii dintre inginerii constructorului sud-coreean si designerii faimoasei case de moda frantuzesti se doreste a reprezenta ilustrarea perfecta a limuzinei premium moderne, modelul asiatic suferind numeroase modificari in acest sens.

Hyundai Equus by Hermes

Astfel, pe langa alungirea platformei si atingerile exterioare speciale, noul Hyundai Equus by Hermes se mai remarca si printr-un interior garnisit cu numeroase detalii sinonime cu luxul suprem, insertiile de piele perforata prezente la nivelul scaunelor, accentele de piele de crocodil regasite la nivelul fetelor usilor si consola centrala spate inspirata de industria aeronautica reprezentand o prima dovada in acest sens.

Hyundai Equus by Hermes

De asemenea, tratamentul oferit ocupantiilor locurilor posterioare mai include in componenta sa si scaune individuale reglabile in mod electric, plus masute pliabile, lista cu atractii principale continuand cu compartimentul proiectat pentru stocarea paharelor, respectiv a sticlelor de bautura fina.

Hyundai Equus by Hermes

Noul Hyundai Equus by Hermes este construit intr-o editie limitata la numai trei exemplare, insa nici unul dintre acestea nu va fi disponibil la vanzare. In schimb, cele trei automobile vor fi utilizate pentru a imbunatati imaginea constructorului sud-coreean, asocierea cu faimoasa casa de moda frantuzeasca fiind o miscare inteligenta in acest sens.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Hyundai Equus by Hermes
mai multe