Hyundai le-a stins lumina nemtilor. Coreenii au castigat tot ce se putea castiga la ultima gala auto

Hyundai le-a stins lumina nemtilor. Coreenii au castigat tot ce se putea castiga la ultima gala auto
  • Hyundai este marea castigatoare a premiilor North American Car, Utility and Truck of the Year 2019
  • Compania sud-coreeana a reusit sa se impuna la doua dintre cele trei categorii: Car of the Year si Utility of the Year
  • Distinctia Truck of the Year i-a revenit camionetei americane Ram 1500, care si-a batut rivalii directi
Distribuie pe Facebook

Pe langa lansarea unor masini noi-noute, startul evenimentului North American International Auto Show din Detroit mai inseamna si recunoasterea meritelor pentru unele dintre modelele actuale.

Faimoasele saloane auto internationale organizate la Geneva si New York nu sunt nici pe departe singurele evenimente care marcheaza sfarsitul unei competitii pentru suprematie intre modele actuale, de ultima generatie.

Cu un astfel de concurs in program se poate lauda inclusiv celebrul North American International Auto Show din Detroit, care gazduieste finala bataliei pentru premiile North American Car, Utility and Truck of the Year.

Anul acesta, mare castigator al galei NACTOY a fost compania Hyundai, care a reusit sa se impuna la doua dintre cele trei categorii: Car of the Year prin Genesis G70 si Utility of the Year cu ajutorul modelului Kona / Kona EV.

Pentru a ajunge sa-si adjudece trofeele in cauza, automobilele producatorului sud-coreean au trebuit sa treaca in ultima faza a competitiei de nume precum Honda Insight si Volvo S60 / V60, respectiv Acura RDX si Jaguar I-Pace.

Intr-un final, premiul pus in joc la categoria Truck of the Year 2019 a fost castigat de modelul Ram 1500, care si-a depasit rivalii directi de la General Motors: Chevrolet Silverado 1500 si GMC Sierra 1500, daca este sa fim precisi.

Editia de anul trecut a premiilor North American Car, Utility and Truck of the Year (NACTOY) a fost o afacere intre automobilele Honda Accord (Car of the Year), Volvo XC60 (Utility of the Year) si Lincoln Navigator (Truck of the Year).

Voturile pe baza carora se acorda cele trei distinctii sunt acordate de un juriu format de 54 de jurnalisti de la diferite publicatii din SUA si Canada si au la baza diverse aspecte, precum design, manevrabilitate ori raport calitate / pret.

Hyundai la NACTOY 2019

Hyundai la NACTOY 2019

Hyundai la NACTOY 2019

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Hyundai la NACTOY 2019
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2019