Hyundai lumineaza cerul Las Vegas-ului cu noua editie speciala Tucson Night

Hyundai lumineaza cerul Las Vegas-ului cu noua editie speciala Tucson Night
  • Hyundai a prezentat la SEMA o editie speciala a SUV-ului Tucson
  • Botezata "Night", aceasta vine cu mai multe accesorii negre si cu 4 culori exterioare
  • Tucson Night va fi disponibil incepand cu finalul acestui an
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Hyundai au adus la SEMA o editie speciala a SUV-ului Tucson. Botezata simplu, "Night", aceasta vine cu mai multe accesorii negre pentru clientii care vor sa iasa in evidenta.

Speciality Equipment Market Association, sau pe scurt SEMA, este una dintre cele mai importante asociatii de profil, formate in 1963, si care momentan inglobeaza 6,383 de producatori de produse aftermarket, de produse originale OEM, specialisti in restaurari de masini, etc.

Hyundai Tucson Night

Acestia isi dau intalnire in fiecare an la Las Vegas, cu ocazia celui mai mare eveniment de acest fel si cunoscut sub numele de SEMA Show. Alaturi de miile de expozanti, marii constructori de automobile si diferite ateliere de tuning isi prezinta ultimele creatii in materie de masini personalizate sau editii speciale.

Hyundai Tucson NightHyundai Tucson Night

Anul acesta, sud-coreenii de la Hyundai au impresionat audienta cu o editie speciala a SUV-ului Tucson. Cunoscuta sub denumirea de "Night", aceasta va putea fi achizionata incepand cu finalul acestui an, si se adreseaza clientilor marcii care doresc sa iasa in evidenta.

Hyundai Tucson Night

Hyundai Tucson Night vine cu jante negre RAYS pe 19 inch, capacele oglinzilor finisate in negru lucios sau trapa panoramica fumurie. La interior, tema este continuata de pedalele sport din aluminiu, de volanul imbracat in piele perforata si de luminile ambientale LED.

Hyundai Tucson NightHyundai Tucson Night

Clientii vor putea alege din patru culori exterioare: Coliseum Gray, Caribbean Blue, Dazzling White si Black Noir Pearl, disponibile exclusiv pentru aceasta editie speciala.

Hyundai Tucson Night

"Noua versiune Night ii atrage pe cei care apreciaza deja design-ul uimitor al lui Tucson, si care vor ceva care sa ii diferentieze de ceilalti," a declarat Trevor Lai, manager plasare produs din cadrul HMA.

Hyundai Tucson Night

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Hyundai Tucson Night
mai multe