Hyundai Veloster Turbo primeste tratamentul R-Spec

Hyundai Veloster Turbo primeste tratamentul R-Spec
  • Hyundai a prezentat la Los Angeles noul Veloster Turbo R-Spec
  • Modelul beneficiaza de imbunatiri care vizeaza manevrabilitatea
  • Propulsia este asigurata in continuare de un 1.6 turbo de 201 CP
Distribuie pe Facebook

Asemeni coupe-ului Genesis, si hot-hatch-ul Hyundai Veloster Turbo este disponibil intr-o varianta R-Spec, numai bun pentru iesirile pe circuit.

Dezvaluit in premiera mondiala in cursul acestei dimineti, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, noul Hyundai Veloster Turbo R-Spec ascunde sub capota acelasi propulsor turbo de 1.6 litri si 201 cai putere precum versiune standard a hot-hatch-ului sud-coreean. Totusi, spre deosebire de versiunea standard, noua editie Hyundai Veloster Turbo R-Spec se poate lauda cu numeroase schimbari in alte departamente, precum cel al manevrabilitatii de exemplu.

Hyundai Veloster Turbo R-Spec

Despre ce este insa vorba mai exact? In cazul in care opteaza pentru varianta R-Spec, viitorii cumparatori ai hot-hatch-ului sud-coreean vor primi o suspensie sport ceva mai rigita ca pana acum, dar si un kit Sport Shifter de la B&M Racing pentru transmisia manuala cu sase rapoarte. De asemenea, cateva modificari au fost operate si la nivelul directiei, noul Hyundai Veloster Turbo R-Spec devenind astfel o alegere ideala pentru iesirile pe circuit.

Hyundai Veloster Turbo R-Spec

In ceea ce priveste aspectul vizual, imbunatatirile semnificative lipsesc cu desavarsire, singurele diferente intre un exemplar standard si unul Hyundai Veloster Turbo R-Spec fiind date de accentele de rosu ale celui din urma, accente prezente atat la nivelul splitter-ului frontal, cat si la nivelul pragurilor laterale. Cu numeroase accente de rosu ne intalnim, din nou, si la nivelul aspectului interior, acolo unde sud-coreenii au ales aceasta nuanta pentru a da viata scaunelor si fetelor usilor.

Hyundai Veloster Turbo R-Spec

Noul Hyundai Veloster Turbo R-Spec va intra in productia de serie incepand cu luna viitoare, in timp ce livrarile vor demara in februarie 2014.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Hyundai Veloster Turbo R-Spec
mai multe