I-au pus gand rau Passat-ului. Noul lor model ascunde sub capota un 2.5 turbo

I-au pus gand rau Passat-ului. Noul lor model ascunde sub capota un 2.5 turbo
  • Mazda anunta lansarea unei noi reiteratii a modelului Mazda6
  • Debutul oficial a fost programat pentru sfarsitul acestei luni
  • Sub capota se va regasi inclusiv un benzinar turbo de 2.5 litri
Distribuie pe Facebook

Editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles, ce se desfasoara in perioada 1 - 10 decembrie, va marca debutul unui nou rival pentru germanul Volkswagen Passat si restul modelelor de clasa medie.

Chiar daca au mai ramas circa doua saptamani pana la startul utimului bal din 2017 la care industria constructoare de masini este invitata sa straluceasca, departamentele de PR ale marilor companii au inceput sa anunte deja numele produselor pregatite pentru evenimentul cunoscut sub denumirea LA Auto Show.

Astfel aflam ca Mazda, de exemplu, va dezvalui la data de 29 noiembrie pentru presa de specialitate din intreaga lume, respectiv 1 decembrie pentru publicul larg o noua reiteratie a celebrei Mazda6, care promite sa puna intr-un final capat dominatiei germanului Volkswagen Passat in segmentul modelelor de clasa medie.

Pentru a se achita cu brio de aceasta misiune, masina de origine japoneza va sosi in cadrul Salonului Auto International de la Los Angeles alaturi de un exterior restilizat la nivel de detalii, de un interior cu o calitate crescuta a materialelor, dar si de mai multe tehnologii de ultima ora, precum pilotul automat adaptiv, daca vrei.

Totodata, din primele informatii oficiale cu privire la noua Mazda6 mai reiese ca inclusiv gama de motorizari a respectivului automobil din Tara Soarelui Rasare va suferi o reimprospatare binevenita, in sensul ca viitorii clienti vor putea opta acum chiar si pentru un propulsor turbo pe benzina cu capacitatea cilindrica de 2.5 litri.

Imprumutat de la modelul CX-9, prezentat in urma cu mai bine de doua luni, in prima parte a lui septembrie, motorul in cauza dezvolta o putere maxima de 250 CP si, pentru un consum redus de carburant, a fost echipat cu o functie ce permite dezactivarea a jumatate din totalul de patru pistoane primit din partea inginerilor.

Noua Mazda6 - Primele poze

Noua Mazda6 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2017