I se mai spune si Range Rover-ul saracului. Costa in jur de 20.000 de euro, dar nimeni nu il poate avea

I se mai spune si Range Rover-ul saracului. Costa in jur de 20.000 de euro, dar nimeni nu il poate avea
  • Chinezii pregatesc lansarea unei copii de Range Rover
  • Noul Zotye T900 fura inclusiv de la Porsche si Mercedes
  • Pretul de pornire este estimat la aproape 21.500 euro
Distribuie pe Facebook

Chinezii de la Zotye se pregatesc sa mai dea o lovitura. Dupa ce au copiat modelul Macan de la Porsche, asiaticii pun acum la punct ultimele detalii legate de lansarea unei clone a luxosului Range Rover.

In timp ce multe dintre companiile asiatice aleg sa investeasca bani si nervi intr-un design propriu, chinezii de la Zotye nu stiu sa faca nimic altceva decat sa fure.

Este si cazul modelului T900, care arata ca un Range Rover de ultima generatie - cu anumite detalii imprumutate de la Ford Edge si Jeep Grand Cherokee insa.

Zotye T900

Zotye T900

Furtul continua in cabina, acolo unde cele doua display-uri supradimensionate au ca principala sursa de inspiratie... ultimele automobile de la Mercedes, evident.

De cealalta parte, volanul multifunctional cu design in trei spite pare de pe un Porsche Macan, automobil copiat anterior cap-coada de Zotye - vezi SR9.

Revenind la noul T900, presa din China sustine ca modelul respectiv va primi sub capota un motor turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri si puterea de 230 CP.

Unitatea pe benzina, care ofera un cuplu maxim de 350 Nm - potrivit acelorasi surse, urmeaza sa lucreze alaturi de o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Cat despre aspectul financiar, noul Zotye T900 este mult mai ieftin decat toate automobilele pe care le copiaza, plecand de la aproape 21.500 de euro.

Spre comparatie, un Range Rover Sport de ultima generatie se vinde in China - singura piata de desfacere a modelului T900, porneste de la 129.000 de euro.

Zotye T900

Zotye T900

Zotye T900

Zotye T900

Sursa Foto: CarNewsChina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Zotye T900
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2018