I se mai spune si X6-le saracului, dar nu arata deloc ieftin. POZE din interior cu noul SUV Coupe de la Skoda

I se mai spune si X6-le saracului, dar nu arata deloc ieftin. POZE din interior cu noul SUV Coupe de la Skoda
  • Skoda publica primele imagini din interiorul noului Kodiaq GT
  • Modelul destinat exclusiv pietei din China arata exact ca un RS
  • SUV-ul Coupe ofera volan si scaune sport, plus insertii de carbon
Distribuie pe Facebook

Comercializat in exclusivitate pe piata auto din China, noul Kodiaq GT vine cu o cabina pe masura exteriorului, acolo unde sportivitatea este cuvantul de ordine.

La mai putin de trei saptamani de la momentul publicarii primelor fotografii oficiale, Skoda revine cu o noua serie de fotografii care vizeaza admiratorii modelului Kodiaq GT.

Primul SUV Coupe din istoria producatorului ceh de automobile, in prezent parte a Grupului Volkswagen, ofera de-aceasta data informatii pretioase despre cum isi va intampina clientii la interior.

Meniul disponibil include, insa nu se limiteaza neaparat la volanul sport cu parte inferioara plata, scaunele fata cu suport lateral marit sau ornamentele realizate din ceea ce pare a fi carbon.

Exceptand elementele vizuale specifice versiunii RS, noua Skoda Kodiaq GT dispune si de tapiterie din piele partial perforata, display tactil pentru sistemul de infotainment, plus ceasuri digitale.

Intr-o alta ordine de idei, primul SUV Coupe din istoria producatorului ceh de automobile incearca sa imbine - si pare sa reuseasca, designul cu functionalitatea si luxul cu sportivitatea.

Sub capota, clientii au la dispozitie o singura motorizare: un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care vine in doua variante de performanta, cu 186 ori 226 CP.

Conform oficialilor Skoda, livrarea puterii maxime in cazul noului Kodiaq GT se va face intr-un singur mod, printr-o cutie automata de tip DSG (fie puntii fata, fie catre toate cele patru roti).

Skoda Kodiaq GT - Interior

Skoda Kodiaq GT - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2018