I se mai spune si X6-le saracului. Renault prezinta noul Arkana, primul SUV coupe care se vinde ieftin

I se mai spune si X6-le saracului. Renault prezinta noul Arkana, primul SUV coupe care se vinde ieftin
  • Renault publica primele imagini oficiale ale noului Arkana
  • SUV-ul cu alura de Coupe ajunge la vanzare anul viitor
  • Modelul companiei franceze nu vine si pe Batranul Continent
Distribuie pe Facebook

O versiune de productie a conceptului prezentat de francezi cu ocazia Salonului de la Moscova este asteptata anul viitor, insa aceasta nu va ajunge si in showroom-urile companiei de pe Batranul Continent.

Renault este pe cale sa devina primul producator auto de volum cu un SUV Coupe in gama. Anuntat oficial in urma cu doar cateva momente, mult anticipatul concept Arkana va primi o varianta de serie chiar inainte de sfarsitul anului viitor.

Fiind vorba despre un simplu show car, comunicatul oferit astazi de compania franceza nu vorbeste si despre preturile de vanzare ale modelului respectiv. Se specifica, in schimb, ca acesta nu va ajunge si in showroom-urile din Europa.

Renault Arkana

Renault Arkana

Conform Renault, prima piata de desfacere a noului Arkana va fi Rusia, acolo unde producatorul auto din Hexagon a lansat de curand si un Logan Stepway. SUV-ul cu alura de coupe prezentat astazi va fi apoi comercializat si pe continentul asiatic.

Din punct de vedere estetic, conceptul prezentat cu ocazia Salonului de la Moscova vine cu un plafon panoramic pentru senzatia unui interior mai spatios. Acestuia i se alatura un set de jante pe 19" pentru o rulare eficienta pe orice tip de suprafata.

Exceptand pretul de vanzare, un alt mister cu privire la versiunea de productie a conceptului Renault Arkana vine sub forma gamei de motorizari. Anumite voci sugereaza insa ca SUV-ul cu alura de coupe al francezilor va prelua unitatile...

... modelului Kaptur. Deloc surprinzator daca tinem cont ca ambele automobile urmeaza a fi asamblate impreuna de compania din Hexagon la aceeasi fabrica moscovita, potrivit mai multor informatii ajunse de curand in presa de specialitate.

Renault Arkana

Renault Arkana

Renault Arkana

Renault Arkana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Renault Arkana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 August 2018